Generolai pradėjo „Žukovo taktiką“: šokiruoti „Wagner“ smogikai ėmė bėgti pas ukrainiečius  ()

Rusijos kariai ir toliau šturmuoja Vuhledaro kryptį, tačiau patiria labai didelių nuostolių: per praėjusią savaitę Ukrainos gynybos pajėgos sunaikino 130 priešo technikos vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Ukrainos kariuomenės generalinio štabo atstovas spaudai Oleksijus Dmytraškivskis, informuoja Censor.NET, remdamasis „UP“.

„Per dvi vadinamojo „didžiojo puolimo“ savaites Rusijos kariuomenė Vuhledaro kryptimi prarado gana daug technikos. Vien per praėjusią savaitę buvo sunaikinta 130 vienetų, iš kurių 36 vnt. buvo tankai. Tai yra batalionas“, – sakė jis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kalbėdamas apie anksčiau socialiniuose tinkluose paskelbtas nuotraukas ir vaizdo įrašus apie karinės technikos kolonos sunaikinimą šia kryptimi, Dmytraškivskis paaiškino, kad buvo dienų, kai priešas prarasdavo po 15–20 technikos vienetų.

Dmytraškivskis atkreipė dėmesį į raketų ir artilerijos dalinių darbą, kurie kasdien smogia galingus smūgius į okupantų pozicijas.

155-oji Rusijos Federacijos Ramiojo vandenyno laivyno jūrų pėstininkų brigada buvo beveik visiškai sunaikinta.

 

Anot Dmytraškivskio, netoli Vuhledaro priešas taiko vadinamąją „Žukovo taktiką“ – puolimą bangomis, kai su šarvuočių parama veržiasi iki 30 žmonių būrys, kuris kaktomuša eina per atvirą reljefą pasitikti mirties.

Jis taip pat pažymėjo, kad pasidavė daug priešų, ypač „Wagner“ kariai ir 40-osios bei 155-osios brigadų jūrų pėstininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(2)
(126)

Komentarai ()

Susijusios žymos: