Putinas tiesiog įsiutęs: iš generolų sužinojo naują pravardę  ()

V. Putinui „kareivių“ humoras nepatiko: susitikimą pradėjo itin „smarkiai susierzinęs“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per Rusijos karinio bloko susitikimą Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas gavo naują pravardę. Tik Kremliaus vadovui visai nepatiko kariškių humoras, rašo „Telegram“ kanalas „GENERALL SVR“, kuris tariamai turi šaltinių Kremliuje.

Pranešama, kad Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas „įvertino prezidento parodytą susidomėjimą kankorėžiais penktadienio išvykos metu“. Pats Putinas dabar karinėje vadovybėje vadinamas „Šiškinu“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5917 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tačiau V. Putinui, kuris, anot jam artimų pareigūnų, niekada nebuvo sau itin savikritiškas, „kareivių“ humoras nepatiko. Žiniasklaidos teigimu, V. Putinas susitikimą pradėjo itin „smarkiai susierzinęs“.

V. Putinas priekaištavo kariuomenei dėl nesėkmių ir dėl to, kad jie be reikalo tausoja kariuomenę ir visiškai nesaugo savo ginklų.

 

„Tuo pačiu metu prezidentas kaip pavyzdį nurodė „Wagner“ grupuotę, o patį Prigožiną gyrė kaip kompetentingą lyderį“, – rašoma pranešime.

Susitikime dalyvavę kariškiai patikino V. Putiną, kad situaciją ištaisys ir pažadėjo per artimiausias dešimt dienų pamaloninti prezidentą „reikšmingais rezultatais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(16)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: