Rusijoje kyla isterija: Moldova ir Rumunija skubiai tiesia kelią į Odesą, bus permetamos NATO pajėgos  ()

Šiuo metu statybos dar nepradėtos – įvairių šio kelio ruožų tiesimo projektai vis dar yra derinimo procedūrų etape.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida skleidžia melagingą informaciją, kad Moldova ir Rumunija skubiai tiesia greitkelį į Odesą, siekdamos perkelti NATO pajėgas Ukrainai.

Tai pranešė Strateginės komunikacijos centras.

Savo naujienose propagandistai remiasi Rumunijos transporto ir infrastruktūros ministro Sorino Grindeanu pareiškimu. Kaip pažymėjo faktų tikrinimo projekto „StopFake“ žurnalistai, jis teigė, kad abi šalys svarsto galimybę tęsti Rumunijos ir Moldovos greitkelio iki Ukrainos Odesos statybas. Tačiau ministras nepateikė jokių pareiškimų, kad maršrutas reikalingas „NATO pajėgų perkėlimui į Ukrainą“ ar kad kelias buvo tiesiamas tam, kad būtų teikia karinė pagalba Ukrainai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tiesą sakant, šis greitkelis yra bendras Rumunijos ir Moldovos projektas, skirtas sujungti abi šalis „Unirii“ (A8) greitkeliu. Pirmą kartą apie jo statybos būtinumą buvo kalbama dar 2009 metais – gerokai prieš Rusijos Federacijos karinę agresiją prieš Ukrainą, pažymi Strateginės komunikacijos centras.

 

Šiuo metu statybos dar nepradėtos – įvairių šio kelio ruožų tiesimo projektai vis dar yra derinimo procedūrų etape.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(3)
(55)

Komentarai ()