Prasidėjo beprotiška mėsmalė: „Iš degančių tankų jie bėga į laukus, kur sprogsta ant minų“  ()

„Generolai pranoko save“, – paaiškino Latynina, kodėl Vuhledaras tapo masine rusų karių kapaviete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vuhledaro kryptimi vyksta tikros žudynės. Rusijos kariuomenės nuostoliai ten didžiuliai, bet jokios pažangos nėra.

Kas vyksta šiame fronto sektoriuje, savo „YouTube“ kanale pasakojo Rusijos žurnalistė, karo ir politikos apžvalgininkė Julija Latynina.

„Netikėjau, kad tai įmanoma, bet rusų generolai pranoko save. Rusų šarvuočiai buvo mesti į puolimą kelyje, nes aplinkui visi laukai buvo užminuoti. O į kelią jau seniai nusitaikė Ukrainos artilerija. Pamatę šią keliaujančią dovaną, Ukrainos šauliai iš pradžių sutriko... Ir tada jie atidengė ugnį. Rusijos Federacijos kariai išbėgo iš degančių šarvuočių ir bėgo per užminuotus laukus, kadrai ten absoliučiai siaubingi, nes tankistams duodama uniforma gerai dega... Šarvuočiai, apsisukę, traiškė savuosius. Per laukus bėgusius karius susprogdino minos, o po to generolai atsiuntė kitą šarvuočių koloną“, – pasakojo Latynina.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Anot jos, žudynės įvyko dėl to, kad Rusijos vadovybei rezultatas nėra svarbus, reikia vykdyti įsakymą šturmuoti, kad galėtų atsiskaityti vadovybei.

„Šie žmonės niekada nieko neišmoko“, – konstatavo rusų žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(5)
(160)

Komentarai ()

Susijusios žymos: