Rusijoje kilo garsus skandalas: paaiškėjo, ką veikia Solovjovo sūnus - rusai šokiruoti (Foto)  ()

Socialiniuose tinkluose diskutuojama apie Solovjovo sūnaus, kuris dirba modeliu, o taip pat dažo plaukus ir nagus, nuotraukas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 Rusijoje kilo garsus skandalas: paaiškėjo, ką veikia Solovjovo sūnus - rusai šokiruoti (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje kilo garsus skandalas dėl Kremliaus propagandisto Vladimiro Solovjovo sūnaus pasirodžiusių nuotraukų.  Socialiniuose tinkluose skelbiama informacija, kad Daniilas Solovjovas tapo modeliu, pasirašydamas sutartį su agentūra Londone. Be to, tinkle pasirodė nuotraukos, kuriose suaugęs propagandisto sūnus dažosi nagus ir nešioja ilgus šviesius plaukus.

Kai kurie Rusijos patriotai piktinosi, kad propagandisto sūnus ne tik kad nepateko į Rusijos kariuomenę, bet ir gyvena pabrėžtinai bohemišką gyvenimo būdą, kai tuo tarpu paprasti rusai žūsta kare su Ukraina. Paskelbtose nuotraukose aiškiai atsispindi Solovjovo jaunesniojo gyvenimo būdas.

Žinomas Rusijos tinklaraštininkas ir analitikas Anatolijus Nesmijanas pažymi, kad Rusijoje susiformavo neofeodalinė sistema su rusišku atspalviu, kurioje Rusijos Federacijos aukštuomenė ir jos tarnai praturtėja ir turi nemažai klasinių pranašumų prieš eilinius rusus, įskaitant garantuotą nedalyvavimą kare.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5947 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Staiga prasidėjo diskusija apie Vladimiro Solovjovo sūnų, kuris lakuojasi nagus ir nesiruošia sėdėti apkasuose. Bet faktas yra tas, kad tokioje paradigmoje jiems visiškai normalu, kad tėvas rėkia ir mėto iš ekrano blevyzgas adresu tų, kurie nenori mirti, bet ši istorija jo paties vaikams visiškai netinka. Jie yra neliečiami vaikai ir ne jūsų reikalas, kuo jie užsiima. Jūsų reikalas yra greitai mirti kitų svetimų žmonių žemėje“, – pažymėjo Nesmijanas.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(12)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: