1000 km! Ukraina ką tik išbandė specialiai Rusijos naikinimui sukurtą ginklą (Video)  ()

UAV buvo paleistas iš sunkvežimio galo su paleidimo raketos stiprintuvu. Naujasis dronas galės smogti šimtų kilometrų gylyje Rusijoje, jo skrydžio nuotolis – 1000 km, pranešė Ukrainos kariuomenė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina sėkmingai atliko vietinio drono-kamikadzės, panašaus į Irano Šahedą, bandymus. Vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Lvivo miesto tarybos narys Ihoris Zinkevičius.

Įrenginio pavadinimas nenurodytas. Ukrainos karinė visuomenė rašo, kad vaizdo įraše matomas Ukrainos drono-kamikadzės reaktyvinis paleidimas.

UAV paleidžiamas iš sunkvežimio galo, naudojant paleidimo raketos stiprintuvą, o tada skrenda į taikinį varomas stūmokliniu varikliu su stumiančiu sraigtu.

„Ukrainiečių UAV išorė, matmenys ir paleidimo būdas beveik 1 iš 1 primena Irano „Arash-2“, kurio įsigijimą Rusijos ginkluotosios pajėgos planavo dar 2022 metų spalį“, – pranešė propagandistai.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5934 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Ukrainos bepilotis orlaivis kamikadzė galės smogti šimtų kilometrų gylyje į Rusiją, žymiai padidindamas reidų skaičių ir efektyvumą.

Prietaisas gali turėti kovinę galvutę, deklaruojamas skrydžio nuotolis yra 1000 km.

Priminsime, kad sausio 13 dieną Ukrainos valstybinis koncernas „Ukroboronprom“ pranešė apie kelis sėkmingus UAV, galinčio atakuoti priešo objektus didesniu nei 1000 kilometrų atstumu, oro bandymus.

Vyriausiojo ginkluotųjų pajėgų vado Valerijaus Zalužno įsakymu, „Ukroboronprom“ naujus bepiločius orlaivius kamikadzes pradėjo gaminti 2022 metų vasarą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(0)
(169)

Komentarai ()