Įvyko didžiulis Rusijos kariuomenės pralaimėjimas: į orą išlėkė visas tankų batalionas ir daugybė kitos technikos  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija, slopinanti RF ginkluotųjų pajėgų bandymą atakuoti, sudegino visą rusų tankų batalioną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 Įvyko didžiulis Rusijos kariuomenės pralaimėjimas: į orą išlėkė visas tankų batalionas ir daugybė kitos technikos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Vuhledaro fronto ateina vis daugiau naujos informacijos apie didžiulį Rusijos kariuomenės pralaimėjimą, dėl kurio įsibrovėliai prarado dešimtis šarvuočių ir daug gyvosios jėgos.

Grupės „Informacinis pasipriešinimas“ koordinatorius, karo ekspertas Aleksandras Kovalenko savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė bendrovės „Oryx“ duomenis, kad Rusijos kariuomenė prie Vuhledaro ir Avdiivkos vos per tris puolimo dienas prarado daugiau nei 100 technikos vienetų.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Be to, iš 103 sunaikintų vienetų 36 yra tankai. Taigi, atremdama puolimo bandymą, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija sudegino visą rusų tankų batalioną.

 

„Tai yra, buvo tankų batalionas – nėra tankų bataliono“, – atsakė ekspertas.

Tačiau „Oryx“ pabrėžė, kad tai tik rusų įranga, kurios sunaikinimas užfiksuotas dokumentais. Iš tikrųjų įsibrovėlių nuostoliai yra bent 50 % didesni.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(1)
(150)

Komentarai ()

Susijusios žymos: