Mirtinas ginklas iš Londono: „Rusijos Juodosios jūros laivynas bus sunaikintas, išgelbėti gali tik Turkija" (video)  ()

Kai tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos turės britų „Storm Shadow" raketas, Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynas bus sunaikintas, įsitikinusi Julija Latynina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento V. Zelenskio vizito Londone metu nuolat sklandė gandai, jog ukrainiečių ginkluotosios pajėgos netrukus gaus ilgo nuotolio britų raketas „Storm Shadow".

Kai tai įvyks, Rusijos laivynui Juodojoje jūroje bus labai sunku. Apie tai savo vaizdo įrašų tinklaraštyje kalbėjo žinoma Rusijos žurnalistė, karo ir politikos apžvalgininkė Julija Latynina.

„Ar žinote, kas yra „Storm Shadow" raketos? Tai yra Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivyno pabaiga. Ir nesvarbu, kiek jų bus gauta ir į kiek lėktuvų jos bus sumontuotos. Laivynas mirs, tarkim, po mėnesio. Žinoma, jei T. R. Erdoganas neatvers sąsiaurių ir Juodosios jūros laivynas neišplauks į Viduržemio jūrą", – sakė J. Latynina. Pažymėtina, kad Rusijos Federacijos Juodosios jūros laivynas aktyviai dalyvauja agresijoje prieš Ukrainą. Jis naudoja raketas „Kalibr", kad smogtų taikiems Ukrainos miestams ir sunaikintų jų infrastruktūrą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

J. Latynina neabejoja, kad Ukraina galiausiai gaus ir kovinius lėktuvus, ir „Storm Shadow". Apskritai šiuo metu Ukrainos ginkluotosios pajėgos daro kokybinį plėtros šuolį, pažymėjo ji. Tai užtruks dar porą mėnesių, po kurių Rusijos įsibrovėliai neturės galimybės likti Ukrainos teritorijoje.

 

„Nereikia nerimauti, kad Ukrainos kariai dar nepuola. Net neteisinga vartoti žodį „puola" būsimai Ukrainos atakai... Pavartočiau kitą frazę – kariuomenės performatavimas. Visa tai kartu su lėktuvais, raketomis, šarvuočiais bus XXI amžiaus armija, kuri smogs labai tiksliais smūgiais, pirmiausia į sandėlius, logistiką. Logistika yra silpnoji Rusijos kariuomenės vieta, ji visada aprūpina daugybe sviedinių ir patrankų mėsa", – sakė J. Latynina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(5)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: