[Žinios trumpai] Nuo vasario 13 d. uždaromas Bachmutas: skelbiama, kas vyksta (Video)  ()

Nuo pirmadienio civiliai negalės patekti į Bachmutą, dėl kurio vyksta įnirtingi mūšiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo vasario 13 d. civiliams įvažiuoti į miestą galima bus tik su specialiais leidimais.

Tokią informaciją vasario 12 dieną paskelbė mieste esantis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 28-osios motorizuotosios šaulių brigados vadas Jurijus Madiaras. Jo vaizdo žinutė paskelbta „Ukraina 365" kanale.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5947 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Anot jo, Bachmuto priemiesčiuose vis dar vyksta įnirtingi mūšiai iš pietų ir rytų pusės. Šiuo metu būti mieste nesaugu. Be to, kariškiai baiminasi, kad į gyvenvietę, prisidengę civiliais, neįžengtų rusų diversantai.

„Tai turėjo būti padaryta anksčiau, kad niekam nekiltų pavojus... Draudimas laikomas būtinu ir savalaikiu".

 

Kariškiai patikino, kad miestą kontroliuoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Tačiau padėtis itin pavojinga, nes priešas bando apsupti gyvenvietę išilgai tolimųjų taškų. Bachmuto kryptis per pastaruosius mėnesius išlieka viena „karščiausių" fronte. Rusų okupantai, nepaisydami savo nuostolių, kaktomuša šturmuoja miestą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: