„Suprantu, kad įsakymas yra įsakymas, bet tai net ne rusiška ruletė, tai kažkokia savižudybė“ – nufilmuota, kas nutiko rusų kolonai (Video)  ()

Naujoji Černobajevka: šalia Vuhledaro sunaikinta dar viena RF ginkluotųjų pajėgų kolona, ​​sudeginta dešimtys technikos vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vuhledaro apylinkės tampa masine Rusijos kariuomenės kapaviete. Šalia miesto sunaikinta dar viena Rusijos kariuomenės kolona.

Išsamias detales „Telegram“ papasakojo karo stebėtojas Konstantinas Mašovecas.

„Kiek suprantu, rusai labai nori Vuhledarą pervadinti į Černobajevką... Nežinau, kas vadovauja rusų grupuotei Vuhledaro kryptimi, bet jis tai daro kažkaip debiliškai. Dar viena rusų kolona Nikolskojos kaime, iš kurio jie ir toliau bando prasiveržti į Vuhledarą, su amunicija ir personalu, buvo sunaikinta“, – sakė Mašovecas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Dėl smūgių, pirminiais duomenimis, rusai neteko 12-13 karinių sunkvežimių, taip pat poros šarvuočių, saugojusių koloną.

Žuvusių ir sužeistų okupantų skaičius tikslinamas. Matyt, RF ginkluotųjų pajėgų nuostoliai yra labai dideli.

Mašovecas yra sukrėstas, kad po beveik metus trukusių kovų Rusijos kariai vis dar neatsargiai važiuoja kolonomis tose vietose, į kurias nusitaikė Ukrainos artilerija.

 

„Suprantu, kad įsakymas yra įsakymas, bet tai net ne rusiška ruletė, tai kažkokia savižudybė“, – konstatavo ekspertas.

Atkreipkite dėmesį, kad okupantų nesėkmės prie Vuhledaro aktyviai aptariamos Rusijos vadinamuosiuose Z kanaluose. „Specialiosios operacijos“ gerbėjai ašaroja ir kaltina Rusijos Federacijos karinę vadovybę tyčiniu karių naikinimu, reikalaudami karinių teismų ir egzekucijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: