Rusijos „turbopatriotai“ įsiutę: štai ką Putinas pasakė apie Vuhledare ištaškytus elitinius jūrų pėstininkus (Video)  ()

Putinas ciniškai kalbėjo apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų korpusą, kuris Ukrainoje patiria katastrofiškų nuostolių Vuhledaro sektoriuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Ramiojo vandenyno laivyno jūrų pėstininkų pralaimėjimas Ukrainos Vuhledaro apylinkėse pastaruoju metu yra svarbiausia vadinamųjų Z-kanalų tema. Vladimiras Putinas, matyt, norėdamas numalšinti pasipiktinimo bangą, atkreipė dėmesį į savo grupuotės drąsą. Tačiau tai tik dar labiau supykdė Rusijos „turbopatriotus“.

Putino pareiškimas apie jūrų pėstininkus buvo parodytas vasario 12 d. ryte per valstybinį kanalą „Rossija 1“. Ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“:

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Jūrų pėstininkai dirba tinkamai. Šiuo metu! Jie didvyriškai kovoja – ir Ramiojo vandenyno laivynas, ir Šiaurės laivynas“, – šypsodamasis pasakė Putinas ir greitai išėjo.

Reikia pažymėti, kad Ramiojo vandenyno laivyno jūrų pėstininkai pastarąsias kelias savaites bandė šturmuoti Vuhledarą Donbase. Ir jiems nepavyksta. Ukrainos artilerija sudegino į puolimą mestas rusų karių ir technikos kolonas.

 

Sugauti įsibrovėliai praneša, kad prie Vuhledaro žuvo iki pusės elitinio Ramiojo vandenyno laivyno 155-osios jūrų pėstininkų brigados personalo. Tikslus skaičius nežinomas, bet kalbame apie šimtus Rusijos karių ir dešimtis technikos vienetų. Tai, kas vyksta, sukėlė pasipiktinimo bangą Z-kanaluose. Karo gerbėjai kaltina Rusijos kariuomenės vadovybę dėl išdavystės, sabotažo ir reikalauja egzekucijų.

(262)
(2)
(260)

Komentarai ()

Susijusios žymos: