Fantastiška naujiena: įvyko susitarimas aukščiausiu lygiu - skelbiama apie grandiozinį JK planą Ukrainoje  ()

Londonas ir Kyjivas aukščiausiu lygiu aptaria britiškų ginklų gamybą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos teritorijoje tikriausiai ateityje bus gaminami britiški ginklai ir apie bendradarbiavimą šioje srityje jau diskutuojama aukščiausiu lygiu. Apie tai pranešė „The Telegraph“.

„Vyksta derybos tarp aukšto rango Ukrainos ir JK gynybos pramonės pareigūnų. Didžiosios Britanijos atstovai net lankėsi Ukrainoje. Pastebėtina, kad nemažai šalių veda panašias derybas su Ukraina. Tačiau britų kompanijos siekia žengti į priekį, išlikti konkurentų iš Vokietijos ir Prancūzijos priešakyje“, – rašoma straipsnyje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vakarų šalių ginklų gamybos atsiradimas Ukrainoje sustiprins jos ryšius tiek su Jungtine Karalyste, tiek su NATO. Tiesa, dėl to tikėtis, kad Ukraina gali tapti NATO nare dar nepasibaigus karui, neverta.

 

Neabejotina, kad Maskva itin skausmingai sureaguos į Vakarų ginklų gamyklų atsiradimą Ukrainoje. Tačiau Vakarai jau nustojo žaisti su Putino režimu ir nepasiduos grasinimams.

(128)
(2)
(126)

Komentarai ()