Jūrų pėstininkai veržėsi tankiomis kolonomis išilgai kelių - visus išguldė Ukrainos ugnis: paimtas belaisvis skelbia, koks buvo įsakymas iš generolų (Video)  ()

Okupantas apkaltino vadovybę, kad metė jį ir jo kolegas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 Jūrų pėstininkai veržėsi tankiomis kolonomis išilgai kelių - visus išguldė Ukrainos ugnis: paimtas belaisvis skelbia, koks buvo įsakymas iš generolų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų Ramiojo vandenyno laivyno 155-osios jūrų pėstininkų brigados karys Ivanas Kučajevas buvo sučiuptas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų netoli Vuhledaro. Okupantas apkaltino vadovybę, kad metė jį ir jo kolegas.

Rusijos jūrų pėstininko tardymo vaizdo įrašą galima rasti „Ukraina 365“ „Telegram“ kanale.

Patrankų mėsa 155-ajai brigadai, matyt, buvo verbuojama iš viso Ramiojo vandenyno laivyno. Kučajevas tikina, kad grupėje daugiausia buvo kariškiai, kurių sutartis baigiasi arba tie, kurie konfliktavo su vadovybe. Pavyzdžiui, jis buvo perkeltas dar lapkritį iš didelio povandeninio laivo „Admiral Pantelejev“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5919 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Ukrainoje, vykdant užduotį, vadovybė mus metė. Prašymo evakuotis vadas su šaukiniu „Moči“ nepaisė, pasakė laikytis pačiam. Vadas su šaukiniu „Kirov“ pasakė lygiai tą patį. Vadovybei mus metus, aš turėjau pasiduoti“, – skundėsi kalinys.

 

Anksčiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos rodė kito Rusijos jūrų pėstininko, paimto į nelaisvę Vuhedaro srityje, apklausą. Karys pranešė, kad pusė jų personalo buvo likviduota per puolimą.

Pažymėtina, kad vasario mėnesį Rusijos vadovybė pasiuntė jūrų pėstininkus šturmuoti Vuhledarą, dėl ko jie patyrė didžiulius nuostolius. Rusai veržėsi tankiomis kolonomis išilgai kelių, nes laukai buvo užminuoti. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijai nebuvo sunku likviduoti priešą. Miesto prieigos virto masinėmis rusų karių ir karinės technikos kapavietėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(0)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: