[Žinios trumpai] Propaganda šokiruota, kas įvyko Vuhledare: „ten visiškas p##diec“  ()

Rusijos karo korespondentai piktinasi tuo, kas vyksta Vuhledare, kur Ukrainos ginkluotosios pajėgos naikina Rusijos šarvuočių kolonas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 [Žinios trumpai] Propaganda šokiruota, kas įvyko Vuhledare: „ten visiškas p##diec“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

RF kariuomenės nuostoliai Vuhledare tokie didžiuliai, kad piktintis ėmė net Kremliui lojalūs propagandistai.

Internete skelbiamos nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotos sudegusios rusų kolonos, likusios po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo. Tai Rusijoje sukėlė garsų skandalą.

Vienas garsiausių Kremliaus propagandistų Aleksandras Kocas savo „Telegram“ kanale sunkiai rinko žodžius, bandydamas pakomentuoti Rusijos kariuomenės pralaimėjimą prie Vuhledaro.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Mano sekėjai prašo pakomentuoti apie Vuhledarą. Aš ta kryptimi nedirbu, specifikos nežinau. Tai, kas yra vaizdo įraše, yra visiškas p##diec“, – rašo jis.

Kitas Kremliaus propagandistas Romanas Saponkovas teigė, kad masinė rusų karių žūtis prie Vuhledaro jam sukėlė pykčio priepuolį.

 

Kalbame apie visą seriją vaizdo įrašų, kuriuose sudaužytos rusų kolonos bando pasitraukti iš mūšio lauko, tačiau jas sunaikina Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija. Rusijos šarvuočiai sutraiško savo karius, kariai paniškai bėga ir sprogsta minų laukuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(0)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: