Strelkovas: „pirmas toks atvejis fronte - tuviai ir totoriai jau siunčiami namo iš fronto, rusai lieka mirti“  ()

RF nacionalinės respublikos pradėjo ginti savo mobilizuotus tautiečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus metams nuo plataus masto invazijos pradžios, Rusijos Federacijos nacionalinės respublikos pradėjo ginti savo mobilizuotus tautiečius, o rusų niekam nereikia, nors jie ir prašo gubernatorių apsaugoti juos nuo Ukrainos „mėsmalės“. Štai, pavyzdžiui, Tuva ir Tatarstanas sugebėjo apginti savo tautiečių teises.

Teroristas Igoris Strelkovas-Girkinas rašo, kad po Tuvos bataliono skundų Kazanei, Tatarstano savanorių batalionas buvo išsiųstas iš fronto namo. Tai pirmas toks atvejis, iš fronto dar nėra išvestas nei vienas savanorių batalionas iš „rusiškų“ Rusijos Federacijos regionų.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5920 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Čečėnų batalionai apskritai „kariauja“ pagal savo specialų grafiką, į kurį rusų generolai nesikiša, o Jevgenijaus Prigožino užverbuoti kaliniai turi daugiau teisių nei kiti rusai. Po šešių karo mėnesių jie gali tikėtis malonės ir Rusijos Federacijos „naujojo didvyrio“ statuso, nepaisant jų buvusios kalėjimo istorijos. „Mobikai“ teigia, kad nei jie, nei sutartininkai nebus paleisti net atostogų, kol nesibaigs karo veiksmai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(0)
(82)

Komentarai ()

Susijusios žymos: