Rusijos desantininkai pateko į pragarą: „Wagner jiems šaudo į kojas, generolas tiesiog dingo“  ()

„Elitiniai desantininkai fronte yra pavaldūs paprastiems nuteistiesiems ir vykdo visus jų įsakymus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

RF ginkluotųjų pajėgų 106-osios divizijos elitinio 51-ojo oro desanto pulko parašiutininkai žaloja save, kad išvengtų patyčių ir pažeminimo iš „naujųjų Rusijos didvyrių“ – „Wagner“ samdinių.

Anot žurnalisto Jurijaus Butusovo, Rusijos kariškiai susilaužo galūnes, norėdami „pabėgti“ į ligoninę, toliau nuo buvusių nuteistųjų. Be to, „wagneriečiai“ nuolat vagia iš įsibrovėlių humanitarinę pagalbą, o atsisakius vykdyti jų užgaidas, buvę kaliniai šaudo desantininkams į kojas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5925 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Elitiniai desantininkai fronte yra pavaldūs paprastiems nuteistiesiems ir vykdo visus jų įsakymus. Sprendžiant iš to, kad desantininkai patys susilaužo sau rankas ir kojas, „wagneriečių“ užgaidos yra labai įvairios“, - pažymėjo Butusovas.

Andrejus Morozovas, RF ginkluotųjų pajėgų 4-osios brigados karys, šią informaciją išplatino savo „Telegram“ kanale.

„Gabendami sužeistus „wagneriečius“ iš šturmo pozicijų, jie (desantininkai – red.) sulaukia grasinimų: „Mes jus nušausime, jei nepristatysite mūsų sužeistųjų. Buvo jau pašautų kojų. Gauti kulką iš savų dėl padėties, kurios jie negali įtakoti, žmonės nenori: „Mes dėl to parašų nedėjome“ – Apie „humanitarinę pagalbą“, pristatomą į 51-ąjį Oro pajėgų pulką, kuri atitenka „wagneriečiams", tylime, velniop ją. Bet kaip dėl grasinimų „mobikams““, - sako okupantas.

 

Jis teigia, kad buvo toks generolas Teplinskis, kuris norėjo sustabdyti kalinių patyčias, tačiau dabar niekas nežino, kur jis yra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: