Rusijoje nusižudė generolas, dirbęs ypatingame „E centre“: kas vyksta?  ()

Rastas 72 metų generolo, buvusio Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerijos Pagrindinio kovos su ekstremizmu direktorato vadovo pavaduotojo Vladimiro Makarovo kūnas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 13 d. rytą privačiame name Golikovo kaime (Maskva) rastas 72 metų generolo, buvusio Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerijos Pagrindinio kovos su ekstremizmu direktorato vadovo pavaduotojo Vladimiro Makarovo kūnas. Kūną rado saugumo pareigūno žmona. Šalia generolo gulėjo pistoletas, kitų šaltinių duomenimis, karabinas „Berkut-2M“.

Moteris paskambino sūnui ir papasakojo, kas nutiko, šis iškvietė greitąją pagalbą. Atvykę gydytojai konstatavo mirtį: žaizda galvoje nepaliko šansų išgyventi.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pasak „Telegram“ kanalo „VČK-OGPU“, Rusijoje Makarovas buvo žinomas dėl savo dalyvavimo vadinamajame „E centre“, kuris „medžiojo“ opozicionierius ir režimą kritikuojančius žurnalistus. Tačiau pastaruoju metu jo paslaugos nustojo dominti Kremlių ir Putinas jį atleido.

 

Saugumo pareigūno artimieji teigia, kad po atleidimo Makarovas paniro į depresiją, nes „nežinojo, kuo užsiimti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: