„Tiesiu taikymu!“: Bachmuto gynėjai parodė nepagražintą apkasų realybę (Video)  ()

Bachmutą saugantys Ukrainos kariai parodė situaciją aplink miestą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmuto apylinkės jau kelis mėnesius yra vienas karščiausių taškų karo žemėlapyje. Vien vasario 12 d. įsibrovėliai artilerija, tankais ir minosvaidžiais čia apšaudė 13 gyvenviečių. Nepaisant nuolatinių apšaudymo ir puolimo bandymų, Ukrainos gynėjai vis dar gali ginti savo pozicijas ir naikinti užpuolikus. „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ parodė, kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai saugo Bachmutą ir naikina įsibrovėlius.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo teigimu, pastaruoju metu priešas sutelkė pagrindines savo pastangas į puolimus Kupianskio, Limano, Bachmuto, Avdijivkos ir Novopavlivkos kryptimis. Aktyviai naudoja aviaciją, artileriją, minosvaidžius, kad smogtų Ukrainos karių pozicijoms. Vis garsiau girdimos kalbos, kad Ukrainos pajėgos gali atsitraukti iš Bachmuto, kad išsaugotų karių gyvybes pavasarį planuojamam kontrpuolimui.

(62)
(3)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: