Tokių įvykių prie sienos su Norvegija ir Suomija dar nėra buvę: skelbiama, ką daro Kremlius  (1)

Po plataus masto invazijos į Ukrainą Rusijos karinės bazės prie sienų su Norvegija ir Suomija buvo ištuštintos 80 proc.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius „apnuogino" sienas su Norvegija ir Suomija: didžioji dalis karių ir technikos buvo išsiųsta į Ukrainą. Norvegijos žvalgybai pavyko nustatyti, kad į Ukrainą buvo išsiųsta apie 3000 karių, apie 50% kurių buvo likviduoti, rašo „The Barents Observer".

Be to, per plataus masto karą įsibrovėliai iš šių Rusijos Federacijos pasienio dalių mūšyje prarado apie šimtą tankų ir šarvuočių. Beje, 200-oji atskira Rusijos karinio jūrų laivyno pakrančių pajėgų motorizuotoji šaulių brigada yra netoli sienos su Norvegija, Murmansko srityje. Ji buvo įmesta į mūšį plataus masto invazijos pradžioje, todėl užpuolikų nuostoliai buvo didžiuliai. Anksčiau Estijos žvalgyba paskelbė savo ataskaitą, kurioje teigiama, jog Maskva „atidengė" savo sienas šiaurėje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5910 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

Šias linijas „dengiantys" daliniai, tarp jų 76-oji oro desantininkų divizija ir 6-osios armijos daliniai, irgi dalyvavo kare Ukrainoje ir patyrė didelių nuostolių. Talino teigimu, Kremliui prireiks mažiausiai 4 metų, kad atkurtų Ukrainos kare prarastų pasienio dalinių kontingentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(352)
(5)
(347)

Komentarai (1)