Rusija patvirtino: Ukrainos oro gynyba smogė „skraidančiai vadavietei“ – suvarpyta į rėtį  ()

Rusija patvirtino, kad Ukrainos oro gynybos pajėgos atakavo Rusijos lėktuvus Il-22.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida pripažino, kad Ukrainos oro gynybos pajėgos 2022 metų balandį pataikė į vieną iš Rusijos desantinių komandų posto lėktuvų Il-22 (NATO ataskaitinis pavadinimas „Coot-B“, nepainioti su 1947 m. sovietų bombonešiu Il-22), kuris galėjo tarnauti kaip „skraidanti vadavietė“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Rusijos žiniasklaida pranešė, kad „Buk SAM“ 2 raketos, smogė į orlaivį 7600 metrų aukštyje. Pirmoji suvarpė orlaivio korpusą į rėtį, o antroji apgadino uodegą, nors įgula sugebėjo atlikti „išsisukimo manevrą“, rašo „Defence24“.

 

Ant lėktuvo Il-22 kuro bakų, variklio ir sraigtų atsirado 200 skylių. Be to, salone buvo sumažėjęs slėgis. Lėktuvas nusileido Rostove prie Dono (Rusija). Rusijos žiniasklaida pranešė, kad lėktuvas buvo visiškai suremontuotas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(11)
(64)

Komentarai ()