„Dabar Kremlius jo bijo“. Skelbiama, kokį žaibišką manevrą ką tik padarė neįtikėtinai gudrus Kadyrovas  (2)

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pradėjo ruoštis Rusijos Federacijos žlugimui, kurio metu Čečėnija galėtų įgyti nepriklausomybę, mano Genadijus Gudkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsus Rusijos opozicijos veikėjas, buvęs Valstybės Dūmos deputatas ir politinis emigrantas Genadijus Gudkovas „YouTube“ kanale „Chodorkovskis LIVE“ atkreipė dėmesį į svarbius vidaus politinius procesus Rusijos Federacijoje.

„Kadyrovas skiriasi nuo Prigožino neįtikėtinai tiksliu situacijos „pajautimu“. Tai, kad jis dingo (...), yra ne šiaip sau. Jis jautė, kad Kremliuje vyksta svarbūs pokyčiai. Jis greitai persiorientavo. Atkreipkite dėmesį, kad generolai pradėjo kenkti Prigožinui. Ir generolai pradėjo naudoti savo galią, kad per Prigožiną atkeršytų Putinui. Kadyrovas greitai susiprato“, – sakė Gudkovas.

Jis priminė, kad šių procesų fone Kadyrovas staiga prabilo apie planus sukurti savo privačią karinę kompaniją. Gudkovas mano, kad tai buvo signalas Kremliui.

„Jis pasiuntė Putinui ženklą, kad geriau jo neliesti, kad jis viską suprato. O jei ką, tai jis pasiruošęs pradėti separatistinį projektą, sudrebinsiantį Kaukazą. Ir signalas buvo suprastas. Niekas nenorėjo į tai kištis, niekas nenorėjo pašalinti Kadyrovo... O Putinas padarė tokį labai suprantamą gestą – priėmė Kadyrovo sūnų Achmatą, parodydamas, kad Kadyrovo nelies. Kadyrovas dar kartą laimėjo“, – sakė Gudkovas.

 

Jis įsitikinęs, kad Čečėnijos vadovas pradėjo ruoštis Rusijos Federacijos žlugimui.

„Kadyrovas jau tyliai, palaipsniui ruošiasi galimam Rusijos žlugimui. O kadangi jis praras Putino paramą, jam reikia kažkaip išgyventi. Jis dabar kurs privačią kariuomenę savo saugumui“, – sakė Gudkovas.

Jis patikino, kad Čečėnijos elite yra žmonių, norinčių savo respublikos nepriklausomybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(12)
(11)

Komentarai (2)