„Perversmas pavyko. Nuo šiol Rusijoje yra du prezidentai“  ()

Rusija dar vienu žingsniu arčiau pražūties.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Perversmas pavyko. Nuo šiol Rusijoje yra du prezidentai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ kovotojai priartėjo prie Maskvos sienos ir buvo pasirengę įžengti į Rusijos sostinę, tačiau Jevgenijus Prigožinas sutiko su Kremliaus pasiūlytomis sąlygomis ir atšaukė žygį. Rusijoje incidentas pristatomas kaip nereikšmingas įvykis, nors mažiau nei per dieną iš šalies pabėgo milijardieriai, iš Maskvos pabėgo pareigūnai, o V. Putinas paprašė A. Lukašenkos nuraminti savo buvusį virėją.

Girkinas-Strelkovas tegia, kad, nepaisant džiaugsmingų propagandinių pareiškimų, kalbėti apie perversmo pabaigą dar anksti.

„Netgi jei sakom, kad „Viskas, skirstomės“, belieka konstatuoti, kad perversmas pavyko sėkmingai. Antrasis (de facto) asmuo valstybėje buvo prievarta pašalintas iš valdžios“, - rašo Strelkovas.

Viktoras Alksnis, buvęs dviejų šaukimų Rusijos Valstybės Dūmos narys, pripažino, kad Rusija yra per žingsnį arčiau savo galutinio žlugimo.

 

„Nuo šiandien Rusijoje yra du prezidentai – tikrasis prezidentas Jevgenijus Viktorovičius Prigožinas ir zitz-prezidentas Vladimiras Vladimirovičius Putinas“, - komentuoja politikas.

Jis prognozuoja, kad tai, kas įvyko Rusijoje, daugeliui tapo košmaru, tačiau galutines „Wagner“ kampanijos pasekmes sunku nuspėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(3)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: