„Tvirtai jaučiu, kad Putino iššūkiai tik prasideda“  ()

Kad Prigožinas siunčia savo vyrus atgal į bazę, nereiškia, kad tai jau pabaiga.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Tvirtai jaučiu, kad Putino iššūkiai tik prasideda“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nesakau, kad Prigožinas bandys dar kartą. Bet aš tvirtai jaučiu, kad Putino iššūkiai tik prasideda“, - teigia „The Center for European Policy Analysis“ demokratinio pasipriešinimo direktorius Samas Greene‘as.

Kad susigrąžintų savo žavesį, Putinui reikėjo daugiau nei kalbos: jam reikėjo greitai ir ryžtingai išvaikyti Prigožiną. Jis to nepadarė.

Kyla klausimas, ką Putinas darys toliau? Jei Prigožinas nebus suimtas ir teisiamas, žmonės prisimins tik tai, kad jis galėjo šturmuoti sostinę, bet sugalvojo geriau. Bet jei jis bus suimtas, jis taps kankiniu.

Politikos sociologas daro prielaidą, kad jei V. Putinui kaip nors pavyks ir uždaryti šį ratą, visas šis epizodas gali paskleisti neišvengiamumo atmosferą, kuri laikė jį aukštumoje pastaruosius 23 metus. Elitas suabejos, ar jis gali išlaikyti padėtį, ir galbūt ims skubiau ieškoti alternatyvos.

 

Apie tai bus kalbama ir prie dešimčių milijonų virtuvės stalų, ir žmonės diskutuos, ar V. Putinas buvo teisus, ar ne. Anksčiau neįsivaizduojami dalykai, pavyzdžiui, vadovybės pasikeitimas, gali tapti labiau tikėtini, sako S. Greene‘as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(2)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: