[ŽT] Soc. tinklai sprogsta. Neįtikėtinas Meloni atsakas dėl raginimų neremti Ukrainos (Video)  (1)

Emocingas šalies ministrės pirmininkės Džordžos Meloni atsakymas dėl raginimų neremti Ukrainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Visegrád 24“ „Twitter“ paskyroje, nuolat skelbiančioje naujienas apie politiką, aktualijas, istoriją ir kultūrą iš Vidurio ir Rytų Europos, publikuojamas Italijos politikės, šalies ministrės pirmininkės Džordžos Meloni atsakymas dėl raginimų neremti Ukrainos.

Viena didžiausių opozicinių partijų Italijoje, „Movimento 5 Stelle“ (Penkių žvaigždučių judėjimas aut. past.), ir toliau ragina Meloni nustoti siųsti ginklus į Ukrainą. Kai kurie iš jų netgi atvirai teigia, kad tai leistų Rusijai laimėti karą ir žudymas liautųsi.

Meloni  į tai atsakė labai emocingai:

„Geriau gyventi diktatūroje, negu mirti? Žodyje žudynės telpa šimtmečių istorija, kurioje laisvės demokratija ir visos mūsų civilizacijos slėniai buvo pastatyti aukojant tuos, kurie buvo pasirengę paaukoti save, kad tai sukurtų. Žudynės vyko ir sprendimuose, kuriuos priėmė Paolo Borsellino, Giovanni Falcone ir kovose su mafija. Nemanau, kad geriau gyventi diktatūroje, nei mirti. Manau, kad turime dirbti, kad žmonės galėtų gyventi laisvi. Tai yra skirtumas tarp to, ką mes darome, ir to, ką jūs siūlote. Ačiū.“

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(357)
(12)
(345)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)