Ukraina smogs į „Rusijos lėktuvnešį“. „Tai galingi spąstai. Rusai į juos lenda“ (Video)  (0)

Keletas smūgių tiltui gali lemti tai, kad įsibrovėliai negalės juo pasinaudoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nelegaliai pastatytas Kerčės tiltas tarp Rusijos ir okupuoto Krymo patirs didelę žalą ar bus sunaikintas, Rusijos įsibrovėliai negalės aprūpinti savo karių Pietų Ukrainoje. Kita vertus, tie rusų okupantai, kurie yra Kryme, įstrigs, nes neturės kelių trauktis.

Jei Krymo tiltas bus sunaikintas, Chersono, Zaporižios regionų teritorijoje esančiai karių grupei 30 proc. nutrūks  logistika. Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi pakankamai jėgų ir priemonių palaipsniui nutraukti logistiką Krymo ir Chersono sričių pasienyje, sunaikindamos ten tiltus – tiek automobilių, tiek geležinkelių“, – televizijos kanalo FREEDOM eteryje aiškino karo ekspertas Valerijus Riabych.

Be to, tai taip pat taps demotyvaciniu komponentu Rusijos Federacijos okupacinei kariuomenei, kuri įsikūrusi žemyninėje Ukrainos dalyje. Anot Riabych, tolesnis traukimasis į Krymą rusams taps „spąstais, į kuriuos jie patys save įvarys“.

 

Kartu jis pažymėjo, kad jei Rusija negalės pasinaudoti šia perėja, okupuotas Krymas taps tikrais spąstais okupantams.

„Siekiant susidaryti tokiai situacijai, nebūtina visiškai sugriauti Kerčės tilto, reikia laikinai pažeisti jo vientisumą, apsunkinti jo naudojimą. Keletas sprogimų ant tilto gali lemti tai, kad okupantai negalės juo naudoris. Priešui Krymas iš nepaskandinamo lėktuvnešio pavirs patikimais spąstais“, – apibendrino ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(3)
(88)

Komentarai (0)