„Situacija labai prasta. Įvyko slapta operacija, prasidėjo pūliniai.“ Paaiškėjo, kas nutiko Kadyrovui  ()

Ramzanas Kadyrovas turi labai rimtų inkstų problemų, sako Rusijos opozicijos lyderis Genadijus Gudkovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-16 „Situacija labai prasta. Įvyko slapta operacija, prasidėjo pūliniai.“ Paaiškėjo, kas nutiko Kadyrovui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas turi didelių sveikatos problemų. Jam buvo atlikta inkstų operacija, kuri buvo nesėkminga.

Šia informacija rugsėjo 14 d. pasidalijo Rusijos opozicionierius ir buvęs Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas, remdamasis aukšto rango šaltiniais Čečėnijoje.

Anot jų, R. Kadyrovo problemos buvo tokios rimtos, kad jam prireikė persodinti inkstą. Ir, matyt, operacija buvo nesėkminga, prasidėjo atmetimas.

„Paskambinau žinomiems čečėnams ir paklausiau: „Ar jis elgiasi kvailai – narkotikai, ar tai tikrai sveikatos būklė?“ – Sako, kad, jų duomenimis, (...) jis tikrai serga. Netgi buvo operacija, persodinimas, ne iki galo pavyko, prasidėjo kažkokie pūliniai... Jo sveikata tikrai prasta“, – pasakojo Gudkovas.

Gandai apie staigų Kadyrovo sveikatos pablogėjimą pasirodė 2023 metų pavasarį. Apie ligą visų pirma rodė pasikeitusi Čečėnijos vadovo išvaizda: jis priaugo daug svorio, atrodė ištinęs ir nesveikas. Versija apie inkstš problemas pasirodė iškart. Buvo gandai, kad problemos kilo dėl apsinuodijimo.

 

Pastaruoju metu, kaip pažymi šaltiniai, Čečėnijos vadovas didžiąją laiko dalį praleido užsienyje, pasitraukdamas iš respublikos valdymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()