„Tai smūgis per veidą.“ Beprotybė Rusijoje. Reikalauja naujos „specialiosios operacijos“ (Video)  (2)

Kol Ukrainoje mušama Rusijos armija, Kremliaus propaganda reikalauja, kad „specialioji operacija“ būtų atlikta ir Moldovoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas Modestas Kolerovas siūlo Rusijos valdžiai naują agresijos auką. Jis reikalauja iš naujo įsiveržti į Moldovą, nes jos valdžia pripažįsta netikrą dujų skolą Rusijai. Filmuotą medžiagą galima rasti Ukraine 365“ kanale.

„Moldovos valdžia demonstratyviai trenkė Rusijai ir „Gazprom“ į veidą, atsisakydama pripažinti skolą... 700 (milijonų dolerių – red.). Tai yra antausis. Mums reikia pasiekti Padniestrę ir ją „išlaisvinti“. O šelmiškas Moldovos valdžios elgesys duoda pakankamai pagrindo net „taikos balandžiams“ pamatyti tikrovę“, – sakė Rusijos propagandistas. Kartu jis pripažino, kad neužėmus Ukrainos Odesos, Rusijai nepavyks pasiekti Padniestrės.

Verta paminėti, kad Rusija ilgą laiką šantažuoja Ukrainą mitine dujų skola, reikšdama pretenzijas daugiau nei 40 mlrd. dolerių sumai. Stokholmo arbitražo teismas, nagrinėjęs šią bylą, pripažino Maskvos reikalavimus neteisėtais ir įpareigojo Rusijos Federaciją sumokėti Ukrainai 2,56 mlrd. USD.

Taigi Kremliaus Kyjivo dujų šantažas visiškai žlugo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(3)
(24)

Komentarai (2)