Čikagos Mokslo ir pramonės muziejus paskelbė neįprastą konkursą  (5)

Patinka mokslas ir technologijos? Mėgstate lankyti šios srities renginius, muziejus ir įmones? Jaučiate, jog tam turite per mažai galimybių? Atsirado potenciali galimybė tai pakeisti į geresnę pusę. Čikagos Mokslo ir pramonės muziejus norėtų jus įtraukti į savo kolekciją. Tiesa, laikinai - nepilnam mėnesiui, tačiau su 10000 dolerių užmokesčiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Muziejus rengia konkursą, kurio metu galima laimėti mėnesio trukmės "apsistojimą" muziejaus viduje. Laimėtojas galės įdomiai leisti laiką įstaigai priklausančioje 5,7 hektaro ploto teritorijoje, įskaitant galimybę palaipioti po povandeninio laivo denį arba "United Airlines 727" piloto kabiną.

Konkurso organizatorių nuomone, idealus kandidatas turėtų būti linkęs ieškot inuotykių, draugiškas ir bendrauti linkęs asmuo, turintis stiprų polinkį į domėjimąsi mokslu. Laimėtojas kartu su muziejaus lankytojais demonstruos įvairius mokslinius eksperimentus, įskaitant chemikalų sprogdinimus, bendraus su įstaigos svečiais. Kiti reikalavimai - reikia mokėti anglų kalbą, pakelti 18kg (40 svarų) krovinį (muziejaus konkursui skirtoje svetainėje kol kas nedetalizuojama, kokie tai bus kroviniai). Taip pat reikėtų mokėti fotografuoti, filmuoti ir redaguoti nuortaukas bei video medžiagą.

Konkurso laimėtojas gyvens muziejuje. Taip, 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę - nuo spalio 20 iki lapkričio 11 dienos. Žinoma, tai ne pilnas mėnesis, be to, dalyviui tektų dokumentuoti savo potyrius. Tačiau "viešnagės" pabaigoje jis muziejų paliktų būdamas 10000 dolerių turtingesnis (toks "paskatinamasis" prizas), ir, be abejo, būdamas be galo daug protingesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)