[ŽT] „Vokietijoje prasideda pirmosios bombos.“ Kas toliau?..  (1)

Vienas prorusiškiausių Vokietijos ruporų Hubert Seipel slėpė, kad iš Kremliaus gavo 600 tūkst. eurų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-16 [ŽT] „Vokietijoje prasideda pirmosios bombos.“ Kas toliau?..  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiamas didelis atradimas, susijęs su Kremliaus kontroliuojama pasauline korupcijos schema. Pirmosios bombos yra iš Vokietijos.

Paaiškėjo, kad vienas prorusiškiausių Vokietijos ruporų Hubert Seipel slėpė, kad iš Kremliaus gavo 600 tūkst. eurų. Seipel yra gerai žinomas dėl savo apsilankymų vokiečių televizijos pokalbių laidose, kurių metu skelbė kiekvieną Rusijos sukurtą melą.

Pinigai jam buvo pervesti iš Kipro.

Tačiau tai tik ledkalnio viršūnė. Nutekinti dokumentai iš „Cyprus Confidential“ atlikto pasaulinio tyrimo atskleidžia Rusijos oligarchų bandymus siųsti pinigus iš Kipro visame pasaulyje, siekiant įsigyti tam tikras prekes bei įtaką, ir nupirkti tokių žmonių, kaip Seipel, ištikimybę.

Grįžtant prie Seipel, tai dar vienas ryškus pavyzdys, parodantis, jog vietoj klausimo „ar tokie asmenys kaip jis gauna pinigų iš Maskvos“, reikėtų užduoti klausimą „kiek jie gauna“.

Apie tai savo „X“ soc. tinklo paskyroje skelbia vartotojas @Tendar.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(2)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: