Monstrinė jėga smogė Rusijai. Nuplautas geležinkelis. Skelbiami apokaliptiniai kadrai (Video)  ()

Socialiniuose tinkluose audros padarinių įspūdžiais dalijosi rusai. Bangų smūgio jėga buvo tokia galinga, kad visiškai nuplovė geležinkelio bėgius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Audra Juodojoje jūroje nuplovė geležinkelio liniją, kuri driekiasi netoli kranto netoli Sočio miesto Rusijos Federacijoje. Be to, audra sulaužė paminklą, stovėjusį laikinai okupuotame Sevastopolio centre, Kryme. Apie audringų oro sąlygų pasekmes Rusijos piliečiai kalba įrašuose tinkle X (anksčiau – Twitter).

Internete buvo paskelbta vaizdo įrašų serija, kurioje parodytas audringo oro poveikis Sočiui. Vienas iš įrašų buvo padarytas pro traukinio, važiuojančio pro vis dar išlikusią geležinkelio atkarpą, langą.

Į kadrą patenka buvusios geležinkelio linijos liekanos. Matyti, kad audra į jūrą nunešė geležinkelio vagą, bėgius, pabėgius. Balsas už ekrano dalijasi įspūdžiais apie tai, ką matė: „Žiūrėk, stulpas dreba. Įsivaizduokite, jei mes čia gyventume!“.

Antrasis vaizdo įrašas, darytas naktį, rodo jūros bangų aukštį. Vietomis jos pakilo iki elektros laidų, tad pamatę kibirkštis rusai išsigando.

Liudininkai vaizdo įraše taip pat užfiksavo jūros vandens srovę, besiveržiančią giliai į Sočio kurortinį kvartalą. Bangų aukštis siekia apie du metrus. Pakeliui ji šluoja medžius ir prekystalius.

 

Tuo tarpu Sevastopolio gyventojai okupuotame Kryme demonstravo nuotraukas su audros padariniais. Vienoje iš nuotraukų – „paminklas Raudonosios armijos kariui“: skulptūra buvo visiškai numušta nuo postamento, bet kažkaip nesutrupėjo. Rusai dalijasi ir vakarinėje pusiasalio pakrantėje esančių sunaikintų paplūdimių nuotraukomis.

 

Tarp paskelbtų vaizdo įrašų yra ir delfinariumo Sevastopolyje liekanos, kurį visiškai sunaikino audra.

Teigiama, kad stichija sunaikino Juodosios jūros pakrantėje pastatytus Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų įtvirtinimus. Taip pat pranešama, kad karinis kateris „Raptor“ lūžo pusiau, tačiau ši informacija oficialiai nepatvirtinta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)

Komentarai ()