Kaip vaistų nuo vėžio tyrimai įtakoja farmacijos kompanijų akcijas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nocturne 2010-09-03 14:18
Į vaistų kūrimą investuota tiek pinigų, jog net neapsimoka jų sukurti, užtenka juos amžinai kurti- geras biznio blanas.
Nerkus 2010-09-03 16:27
as manau, kad kompanijom vaistu nuo vezio sukurti neapsimoka. Joms daug geriau kurti vaistus kurie vezio nepagydo, bet tik apgydo. tada zmogus naudos vaistus ilgai ir jiems neš pelna. Kaip sioje vietoje pasakytu tikras verslininkas "nieko asmenisko, cia tik biznis"
šakės 2010-09-03 17:13
Dar viena sąmokslo teorija, ar ne? Viena bėda: tokiu atveju klientas miršta, ir nebelieka kliento
Nerkus 2010-09-03 17:26
klientas nemirsta, bet jam kiek galima ilgiau neleidzia numirti. Cia aisku viena is samokslo teoriju, bet kiek teko su medikais bendrauti, tai siai teorijai jie visai pritaria.
lgtech 2010-09-03 23:04
Klaida jau antraštėję... įtakoja -> daro įtaką.
Violet 2010-09-04 08:29
Gimsta nauji klientai, bet esmė ta, kad nuo šios ligos neapsaugoti ir tie kurie kuria vaistus, ir tie kurie daro bizni iš to, tad manau, surasti efektyvius vaistus suinteresuoti visi
beveik 2010-09-04 14:56
Sveiki. Nemanau, kad čia sąmokslo teorija. Labai logiškas ir racionalus mąstymo būdas žvelgiant iš verslininko pozicijų. Gobšumas visad pas tuos žmones yra didesnis nei žmogiškumas, dėl to jie ir tampa verslininkais. Kam reik vaistų, kurie pagydo vėžį. Tik tiem, kurie juo serga ir jų artimiesiems, o kol ligos požymių nėra, tai tikrai retas imasi didelių žygių. Ką veiks tokie vėžio tyrimo centrai su krūva brangiai apmokamų specialistų ir krūva milijonų įmerktu į juos atsiradus 100% išgydymui? Tiksliai nepamenu, bet panašus scenarijus buvo taikos metu tarp pirmo ir antro pasaulinio, kuomet po pirmo pasaulinio likusių apmirusių karo technikos fabrikų savininkai visokiais būdais spaudė vyriausybes inicijuoti antrąjį, nes jiem tai taika nuostolinga. Ir inicijavo - paleido propogandos mašiną, o rezultatai visiem žinomi. Remarkas gan vaizdžiai šį etapą yra aprašęs. Liūdnoka, bet kitaip ir būti negali kol gyvenam taip, kaip gyvenam.
rob 2010-09-06 13:18
Jeigu noretu visas ligas isgyditu, daugiau pinigu investuojama kad naujos ligos butu sukuriamos, tuomet vaistai perkami verslas klesti. tik kokia kaina ? Taip jau yra monetarineje sistemoje, pinigas valdo viska. Pavargai nuo monotonisko darbo, atsibodo politika, THE Zeitgeist siulo alternatyva, issilaisvinti is vergoves, pakilti auksciau ir pagaliau tapti civilizacija.