Skęsta Rusijos miestas. „100 %. Mes plaukiame.“ Kas nutiko (Video)  ()

Potvynio zonoje gali būti daugiau nei 4 tūkst. namų ir iki 11 tūkst. žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje trūko užtvanka. Orsko miestas, esantis Orenburgo srityje, skęsta. Soc. tinkluose plinta vaizdo įrašai, juose matyti, kaip Uralo upė užlieja vietovę.

Viskas, plaukiame. Visiškas potvynis, plaukiame. Paskambink visiems ir sakyk: evakuacija iš senamiesčio baigta, 100 %. Dabar čia jau kaip krioklys“, – sako vietos gyventojai.

„RosSMI“ rašo, kad potvynio zonoje gali būti daugiau nei 4 tūkst. namų ir iki 11 tūkst. žmonių. Visų pirma, tai gresia privačiam miesto sektoriui, teigia operatyvinės tarnybos.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5619 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Pranešama, kad prasidėjo evakuacija, žmonės su daiktais sėda į autobusus ir išvyksta, dalis – pas gimines, jei tokių turi pietrytinėje miesto dalyje. Iš senamiečio ir Gagarino rajono plūsta begalinis automobilių srautas.

Tuo tarpu Rusijos Federacijos nepaprastųjų situacijų ministerija tvirtina, kad „situacija sunki, bet ne kritinė“, procesas neva kontroliuojamas. Vyksta užtvankos stiprinimo darbai. Atvežama papildoma speciali technika, sunkiasvoriai sunkvežimiai veža skaldą atstatyti užtvaros pylimui.

Anksčiau, penktadienį, dėl užtvankos trūkimo grėsmės Orske kaukė sirenos, vietos gyventojai parduotuvėse supirko beveik visą geriamąjį vandenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()