Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Sūduvietis 2024-06-16 04:42
Pusryčiams geriausia išsišutinti grikių ir taip paruošti gardžių sočių pusryčių: nuplauti grikių 150-200 gramų, suberti į erdvų dubenėlį, užpilti trupučiu vandens, užvirti ir pavirinti 2-3 min., išjungus liepsną, uždengti dangčiu ir palikti ant šiltos plytos, ten pat, kur užvirinkite ir išjungėte. Palaukite kantriai 40 min. Ir aridenkite dangtį, randate gerai išbrinkusią grikių košę, kuri, jūsų nuostabai būna užpildžius visą didelį dubenėlio tūrį. Taigi nukeliate indą nuo plytos ir leidžiate ataušti penketą minučių. Įpilate porą šaukštų ekologiško linų sėmenų aliejaus, išmaišote grikių košėje ir skaniai, sočiai pavalgote sveikiausius pusryčius! Būsite sotūs mažiausiai pusę dienos!
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Duona su sviestu ryte? Kas bus, jei dieną pradėsite nuo netinkamo maisto