JT prognozė: Lietuvai negresia išnykimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Sokantis Debesis 2011-05-16 19:25
Zaidziant krepsini ar futbola konfliktu kyla net tarp mestieciu. matau kad tau nieko nepasakysi. Savo laikysies isikibes net musamas. tad sekmes tvirtinant plastikines veliaveles ant masinos langu, turbut jau turi ju nusipirkes, pasiruoses zaidynems.
Analog 2011-05-16 19:50
Kyla, bet dėl to žudynių nieks nerengia ir jie kyla ne dėl rasės. Nematau nieko gėdingo pasikabint vėliavą, ne tik ant mašinos, bet ir ant namo ir visiems lietuviams rekomenduoju būt patriotiškiems, o gal tau gėda kad tu lietuvis? Tas tavo bandymas pasišaipyt tikrai tau garbės neprideda.
andriulis 2011-05-16 20:03
Kazkada buvau super didelis patriotas kaip analog, bet dabar pastebiu, kad kuo didesnis patriotas, tuo juokingesnis atrodai. Viskas turi buti savo vietoje ir ne per daug. Myleti savo sali yra viena, o ja kelti iki kazkokiu isgalvotu aukstumu juokinga. Ketvirta kraujo grupe atsiradus gana neseniai. Manoma, kad si kraujo grupe atsirado tada, kai zmones pradejo maisytis. Ketvirta grupe turi pliusu ir minusu, tai galima teigti, jog maisymasis rasiu tikrai keicia zmogu. Del sunu maisymosi, tai atminkit viena, suo turi verte kaip grynakraujis ir t.t. Bet zmones neturetumem lyginti pagal maisymasi, netolerantiska ir kaimietiska. Ir grynakraujai sunys daznokai turi tam tikras ligas, kurios eina is kartos i karta. O apie tuos "dvarneskas" jie buna labiau atsparus ligoms, gyvena ilgiau. Zinant jog juodaodziai stipresni fiziskai, o baltaodziai pranasesni protiniu gabumu, galima butu teigti, jog ju palikuonis butu sportisko sudejimo su neblogais protiniais gebejimais.
Analog 2011-05-16 20:11
Arba niekam tikęs hibridas.
Sokantis Debesis 2011-05-16 20:12
mano mintis paprasta, jei pasauly butu viena tauta, bent viena problema turetume maziau. butu viena religija neliktu dar vienos prezasties konfliktams. susimaisytu rases - sumazetu skirtumu tarp visu, kas irgi turetu atvesti prie didesnios tolerancijos ir taikesnios grazesnes visuomenes, net jei truktu isprusimo(ko turbut niekad neisvenksime visuomeneje) o jei domina leteratura tai galima ir mokykliniuose vadoveliuose pavartyt, ten kazkas buvo rasyta, ieškok googlei genetikos pagrindu, selekcijos...
andriulis 2011-05-16 20:15
Tokie pasitaiko ir gana daznai be kraujomaisos...
Skaitytojas 2011-05-16 20:20
Na verksnio ar ne-man tai tas pats. Faktas akivaizdus, jog gimstamumas yra zemas ir "dideja" teoriskai, deka mazejancio zmoniu skaiciaus. O tokie optimistai ir bando sukurti iliuzija, kaip panaceja, tikedami jog jei garsiai klyks, tai visi ir patikes kad viskas gerai, cia kaip placebo efektas. Bet realybe kiek kitokia....
Analog 2011-05-16 21:04
Be emocijų, tik faktai: 1) Europa lyg ir vienos rasės, bet nesutarimų būta tikrai daug, o jie kyla ne dėl rasinių skirtumų. 2) Viena rasė jokiu būdu nereiškia, kad bus viena religija, tam vėl puikiausiai tinka Europa, kaip pavyzdys. 3) Lietuvoje gėjai yra tos pačios rasės, kaip ir mes, bet tai prie didesnės tolerancijso neprivedė, o kol pas mus neprivažiavo negrų ir babajų, niekas jiem neapykantos nejaučia (pasipiktinimas imigrantais kyla daug jų turinčiose šalyse).
Analog 2011-05-16 21:34
Bet verkt nieko nedarant ir skųstis sėdint užsienį tikrai nėra geriau.
Sokantis Debesis 2011-05-16 21:37
1. kyla del ivairiausiu priezsasciu, ypac kai kokie lenkijos ir lietuvos patriotai susitinka... 2. na taip, viena religija cia kiek is fantastikos srities, bet visgi, susimaisius gerai kulturoms atsirastu didesne tolerancija. pvz tevas musulmonas, motina kriskcione, vaikas toleruos abi, bent jau nekels kryziaus karu. 3. Gejai sekmingai "dauginasi" labiau pazengusiose valstybese, uz lietuvos ribu jie toleruojami vis labiau. Pasipiktinimai buna netik emigrantais, bet ir tarp emigrantu, negi nesi buves anglijoj ? ten kiekviena tauta teigia esa geresne uz kita, negana to dar ir tarpusavyje pesasi. Bardakas totalus.
Analog 2011-05-16 22:07
TLas 2011-05-16 22:09
Bent jau siom dienom tai mazai tiketinas variantas, kadangi zmona butu tarsi ir priversta pasirinkti islama... Kadagi net ir keliu kartu emigrantas babajus vis viena turi islaikes didziulia tevu ir seimos itaka, tradicijas ir t.t... Niekas nesupras ir nepriims jo jei sugalvos vesti krikscione, kuri ir liks krikscione, ir dar neduok dieve kas sekmadieni i baznycia vaikscios. Ten tolerancijos nera! ten yra tik tradicijos ir aklas ju laikymasis. Nu vel gi, cia didzioji dauguma, gali pasitaikyti issimciu. Ir cia vieninteliai europieciai kurie sugalvojo kad zmones lygus. Kad reikia panaikinti vergove, tada suteikti lygias teisias visiem zmonem, tada moteru lygybe, tada rasizmui pasisake grieztai ne, tada gejus toleruot pradejo... Visa tai buvo inicijuojama vakarieciu. Ir kadangi pasauli dominuoja vakaru kultura, tai ir sios normos priimamos kaip teisingos. Bet arabai niekada ir negalvojo kad vergovo blogai - gi mahomedas turejo vergu, kad moterim reikia kazkokiu lygiu teisiu ir t.t....
Skaitytojas 2011-05-16 23:20
1. Sumazintos pensijos 2. Sumazintos ismokos uz naujagimi 3. Sutrumpintos tevystes atostogos 4. Mokesciai be logikos (PZD ) 5. Valdzios savivale ir nekontroliavimas 6. Naikinamos bedarbiu ismokos 7. Valdymas paremtas prievarta (Turbut sovietines disciplinos atliekos) ...Ir butu galima vardinti daug daug Bet ka cia vardinti, ko cia verkti. Juk pagal tave kiekvienas gali paimti ir pakeisti tuos dalykus, ar ne???
Analog 2011-05-16 23:27
Gaila, bet nekiekvienas. Nesiginčiju, valstybėj daug problemų, kurioms išspręsti nepakanka diskusijų interneto forumuose.
Sokantis Debesis 2011-05-17 00:55
1. turi ir leituviai pretenziju del lenkijos leituviu, bent jau turejo, berods lenkai graziai su musu mazumomis savo saly dbr elgiasi. Beje per eurovizijos konkursa net 12tasku lenkai mums skyre, kas yra neitiketina... Zodziu nebutu lenku patriotu, butu sulietuveja tie lenkai ir nebutu jokiu pretenziju sitoj vietoj. O dabar kai visi jauciasi lig jie butu Ariu rases atsotvai tiap ir gaunasi. 2. Taip tokios santuokos sunkus atvejis, bet paziurejus i musulmonus vakarietiskoje salyje, tai matosi kad jie apleidzia savo tuos isitikinimus... jei ne pirmoje kartoj, tai antroje paveda savaja kultura. Hm na nebent gyvena savo tuose getuose... Bet ir jie tik laiko klausimas. Taip pat nereiktu suprasti kad kalbu apie tuos tikru tirkiausius musulmonus ir krikscionius, gi mes net nevaikciodami i baznycia esame pripazystami kaip krikcioniais, o ne musulmonais. Tas pats su musulmonais, ir jie nevisi ten atsidave alahui, netupi ant kilimeliu, ypac tie kurie paragave vakarietiskos duonos. 3. tiksliau reiktu ziureti del ko pesasi, o pesasi del to kad yra neispruse ir yra skirtingu tautu, grubiai sakant. Siulai savo teritorijose gyventi ? Galbut kartais tai nelabai imanoma, ypac tokiai vakarietiskai tautai kaip Britai kurie vienu metu buvo kolonizave 25prc pasaulio. Jie buvo taip uzsidege skleisti savo didzia kultura.. norejo valdyti visa pasauly. Tik nepaskaiciavo kad visa tai daves iki to kad patys bus kolonizuojami ir nutautinami, tik kiek kitokia forma. Dabar negrai, indai pilnateisiai Britanijos pilieciai, Britai! Zinoma nieko cia blogo, dauguma zmones kaip zmones, ir tai svarbiausia. Zodziu patinka mums ar nepatinka, esu tikras visi mes nutautesim.
Analog 2011-05-17 14:49
Jei nieko nedarysim, aišku nutautėsim, bet to nebus. Bet kas sakė, kad mes nieko nedarysim?..