Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
   	kestutisz  2025-08-06 13:47
   
	O taip, venkite. Kaip konkrečiai vengti pvz tų pačių konservuotų produktų jei jie yra normali bet kokios šėryklos maisto gamybos dalis? Gi nėra oficialiai pripažinti pavojingais ar pan.
   
   	bahuriux  2025-08-12 15:17
   
	Bla bla bla. Tik kažkodėl nesveikai persiėsdami žmonės gyvena ilgiau nei prieš tai, kai maistas nebuvo tiek perdirbtas ir buvo tipo sveikesnis. 
Jei gaminat namie patys, tai pakankamai sveikai maitinatės, jei kartais suvalgysit, sausainį, saldainį, marinuotų agukų, burgerį, ar dešrainį visiškai dzin. Skirtumas gal ir pasijustu jei valgyti vien tik perdirbtą maistą, daug kalorijų turintį maistą, su aukštu glikemijos indeksu ir nieko daugiau.
   
   	UTF16  2025-08-12 20:55
   
	
Iki 1900 m. žmonės gyveno labai sunkiai, daug kur praktiškai pusbadžiu. Gal kokie bajorai surinkdavo reikiamą paros vitaminų normą.
   
    Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
    Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
    paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
  
Maistas, kuris sukelia priklausomybę ir trumpina gyvenimą – pavojus prilyginamas rūkymui