Tupintiems prie kompiuterių – sportuoti verčiančios tabletės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2012-06-18 15:05
LSD ?
titas 2012-06-18 15:08
O kai nustoji vartoti? kas tada kaip ir nuo steroidu ar hormoniniu preparatu - to hormono isvis sumazes ir nieko nebenoresi daryti?
Sleepo 2012-06-18 15:15
Apie salutinius poveikius idomu suzinoti, nors bandymai ir ankstyvi. Bet fraze "visai sėkmingus" nelabai maloniai skambanti.
azotas 2012-06-18 15:23
o neaisku ar jie paleis tas tabletes i apyvarta ?
FtBall 2012-06-18 15:46
Pataisykit jei klystu, bet nuo vaisto sukūrimo iki momento, kada jis gali atsirasti vaistinėse, turi praeiti mažiausiai 10 metų. Būtent šiam vaistui tai dar toli iki paleidimo, nes juk dar tik su pelėmis tikrinta. Užtruks nemažai laiko, kol pradės testuoti, ar tinka žmonėms.
Arwis 2012-06-18 15:48
Jai valios nera tai ir tabletes nepades. Tiem kas nori istvermes yra ivairaus dopingo, bet ar ji naudoja? Man sitas vaistas i dopinga labiau panasus.
immortallt 2012-06-18 15:54
Jo jo palyginai papildus istvermei ir dopinga Vartoju papildus istvermei - efektas stiprus. Dviraciu nuvaziuoju 20% greiciau ir po sporto nesijauciu bejegiu, bet nera ten jokiu hormonu ir panasiu briedu, tik daug amino rugsciu, siek tiek kofeino, mineralines medziagos ir pan - tai ko reikia organizmui intensyvaus kruvio metu ir ko su maistu naturaliai intensyviai sportuojant negauni pakankamai.
Shinigami 2012-06-18 16:17
Viską žmogaus organizme kontroliuoja hormonai. Jei kas ne turi valios sportuoti - tai dažniausiai dėl to, kad pas ji kažkokio hormono trukumas. O kas negali sustoti sportuoti - tai pas ji jo perteklius. Tad šitas vaistas tik padidins hormonų verčiančių sportuoti kiekį. Tačiau kaip tai veiks organizmą tik po ilgų ir rimtų tyrimų galima bus sužinoti.
Katenas 2012-06-18 16:52
Patį eritropoetiną (EPO) tai seniai susintetino ir jau spėjo profesionaliai sportojantiems uždrausti ir tai yra jūsų linksniuojamas dopingas. Jis didina eritrocitų kiekį, kas lemia padidėjusį O2 pristatymą į audinius ir CO2 pašalinimą iš jų. Iš čia ir atsiranda visa galia...Kaip vaistą taiko sergantiems anemijomis. Autorius/ė turbūt paėmė siaurą dalį kokio nors straipsnio, nes nesąmonių prirašė nesupratęs/usi. Pavadinimas, aišku pritraukti masėms... Greičiausiai jie tik ištyrė, kad pats hormonas veikia neuronus kitais mechanizmais, ne vien dėl to, kad daugiau deguonies pristato smegenim. Ir niekas čia tokių "tablečių" nekurs. Vaistų nuo tingumo dar reiks palaukt neribotą laiką. Kalbant apie papildus, tai kam juos gert, jei turi gerai subalansuotą mitybą, juk nebe reikalo ant jų rašo, kad papildai nėra maisto pakaitalai... O kofeino gali įkalt skanaus su pienu
bahuriux 2012-06-18 18:51
Apgaudinek ir toliau save, Dopingas yra viskas kas padeda pasiekti gerezsniu rezultatu sporte, lygiai taip pat, kaip ir kofeinas, alkoholis, ir nikotinas yra narkotikai, nasvarbu kad juos galima isigyti legaliai, bet tai nekeicia ju esmes jie yra narkotikai! Vadinkime daiktus tikraisiais vardais.
enternald 2012-06-18 20:26
Noliferis pats negers, nebent kas ikiš jam į maistą paslapčia.
immortallt 2012-06-18 22:22
Neapgaudineju saves Vis keiciu pacius papildus ir atsirenku kas geriau. O del subalansuotos mitybos, papasakok, kiek reikia suvartoti maisto, kad sudeginus per diena 3000kcal atstatyti balansa ? Kol vaziuoju dviraciu prarandu maziausiai 3l skysciu, nes kol vaziuoju isgeriu litra, grizes dar litra, o svoris vis tiek kilogramu buna mazesnis. Nesu didelis salininkas kofeino ir stengiuos vengti, bet dauguma papildu gamintoju jo nevengia. Alkoholis narkotikas ? Kiek zinau organizmas pats pasigamina mazus kiekius alkoholio is cukraus. O del visavertes mitybos, kada nors bandet sudaryti dieta, kad butu visu reikalingu baltymu, aminorugsciu, vitaminu, mineralu ir angliavandeniu kiekiai bei tilpti i kcal ? - be sansu. Eritrocitu kieki kraujyje galima padidinti ir naturaliai - pagyvenk pora savaiciu >3km aukstyje ir viskas Butent ta ir daro siais laikais sportininkai. P.S. sportui stebet naudoju smartphone su programa - kuri seka viska per GPS. Tad palyginti rezultatus paprasta.
nofuture 2012-06-18 22:47
Koks skirtumas, zmones jau dabar zengia i toki laikotarpi kai save gales papildyti ir daryti geresniais visame kame. Kas sporte, kas moksle ar darbe. Prazioj naudosimes tabletemis, paskui genu inzinerija. Nematau tame nieko blogo, o tiksliau net daug gero - tai kelias i tobulejima ir saves taisyma. Vienok tavo poziuriu, mes is moralines puses privalejome likti bezdzionemis, nes papildzius raciona vertinga baltymu dieta, tai musu proteviu smegenims ir organizmams buvo kaip raketinis kuras. Cheatinimas, ar ne?