Skaistumas: vertybė, atgyvena, prekė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Leons 2013-02-14 18:35
Na, kad pats rimtų argumentų taip ir nepateikėte. Jūs skambate taip: - Aš žinau, kad taip yra nes man taip kiti sakė. Mokslinių tyrimų nėra ir nereikia, nes "Illuminati" juose įžvelgė savo žlugimą ir viską sunaiko. Nežinau, kas jus čia atvijo iš delfio ir rušiškos spaudos, bet čia labiau vertinami racionalūs argumentai
AlvydasR 2013-02-14 18:58
Tiksliau, jūs taip išgirdote. Aš nežinau, kaip yra, bet tai, kad tyrimų rezultatai panaikinti ir paskelbta psiaudo mokslu, sukelia tik dar didesnį susidomėjimą. Bent jau man, nes jokios racionalios priežasties tam nematau. Tokios etiketės klijavimas reiškia tik vieną – ir nebandykite daryti tyrimų, nes automatiškai tapsite psiaudo mokslininku. Pačiam pasikalbėti su veislių augintojais jūs nelaikote racionaliu pasiūlymu? Gal jūs tiesiog alergiškas kitai nuomonei? Labai norėčiau išgirsti iš jūsų racionalų argumentą. Laukiam....
Leons 2013-02-14 19:15
Na, Azuolas jums pateikė racionalius argumentus, paaiškinančius, kodėl tai biologiškai yra neįmanoma, kurių jus beje nepaneigėte, tad prasmės su jumis diskutuoti yra tiek pat kaip ir kalbėtis su akmeniu, ar Azuolo minėta siena Aš beje alergiškas bullshitui, ir jau jaučiu kaip nuo jūsų komentarų man pradėjo perštėti akys ir pykina
Niemand 2013-02-14 19:43
Niekas jokių eksperimentų rezultatų nenaikino, tiesiog jų teks ieškoti istoriniuose šaltiniuose. Eksperimentiškai telegonija paneigta XIX-XX amžių sandūroje. Paskutiniai kažkiek su telegonija susiję eksperimentai buvo ~1960 m., kai dar aiškinosi, ar DNR tikrai yra informacijos nešėjas. Pavyzdžiui, vat 1920 m. veterinarijos vadovėlis, kur jau nurodoma apie eksperimentinį paneigimą: http://books.google.lt/books?id=dLA8AAA ... ny&f=false Atradus DNR ir išsiaiškinus tikslų dauginimosi mechanizmą, telegonija buvo paneigta ir teoriškai. Mąstančiam žmogui tas logiškai akivaizdu jau vien iš mokyklinio biologijos vadovėlio. Šiais laikais niekas nešvaisto nei laiko, nei lėšų eksperimentiniam žemės apvalumo įrodinėjimui. Artimiausia pagal turinį mokslo sritis yra epigenetika, kuri kaip tik ir tiria paveldėjimą už DNR ribų. Esmė - kai kurie įgyti požymiai gali būti paveldimi virusų, RNR ir baltymų dėka, taip pat diskutuojama galimybė, kad galimas tam tikras paveldėjimas/įtaka genų ekspresijai. Tačiau visa tai tikrai nieko bendro neturi su buvusiais partneriais. Daugiausia, ką vaikas gali "paveldėti" iš buvusių partnerių, yra antikūnai, nebent "tarp partnerių" itin mažas laiko tarpas (valandomis skaičuojamas).
Salubri 2013-02-14 21:22
Paneigta tas paneigta anas... Kas turi valdžia ir galia tai gali paneigti arba sukurti įvairias teorijas. Jei jau visur būtu tiesa tai toks dalykas kaip pvz. GMO išvis neegzistuotu. Reik dar pvz? Kaip dėl hakerių pavogtų failų kuriuose mokslininkai klastojo duomenis apie klimato šiltėjima? Kaip dėl tos nesamonės kuria matėm per tv kai griuvo dangoraižiai rugs. 11? Vaje jei jau pradėt su pavyzdžiais tai... Tad kalbant apie Telegonija tai vienas iš kelių variantų arba mes neesame tiek išsivyste kad na jau absoliučiai ja paneigti. Nes lyginant su priešistorinėmis civilizacijomis neturime dar tokių technologijų su kuriom galėtume atkartoti jų kūrinius. Arba jos tikrai nėra BET. Jei jau nėra tai kodėl kilo ši teorija? Ka aš manau apie visą šita reikala? Kad pradėt santykius nuo 18 būtu visai neblogai nes tiesiog paprasčiausiai nėra 100% patikimos apsaugos priemonės. Man univere per Bioetika atskaitė apie visa kontrcepcijų žalą moteriai tad vienintelis dalykas kuris belieka tai prezervatyvas. O jei mergina pastos tai santykiai tikrai suklibės jei abu dar nebaige mokyklos o jau nekalbant apie aplinkinių reakcija. Vyras turi būt subrendęs ir su kiekvienu pasimylėjimu turi turėt galvoje kuo tai gali baigtis ir nebijot prisiimt atsakomybę.
blizzard 2013-02-14 21:59
Tas žodis Atsakomybė šiais laikais vis dažniau ignoruojamas, šiuo atveju tai tampa atsakomybe ne vien už save bet ir už kitą ir jeigu gimsta vaikas už kitus, klausimas ar gali ją prisiimt? Manau šituos reikalus reikėtų pradėt aiškint nuo būtent Atsakomybės jausmo ugdymo. Ką šiuo metu turime, ne vien šeimose, bet ir valstybėje atsakomybė vaidina vis mažesnį vaidmenį mūsų gyvenimuose iš ties panašu kad jau ji tapo atgyvenusia vertybe, labai blogai kad taip yra..
AlvydasR 2013-02-14 23:04
Jokiu būdu neskaityk savo žinučių, nes dar nualpsi...
blizzard 2013-02-14 23:11
Taip bus visada, nes visada vyks mokslo progresas..
vvv2 2013-02-15 10:56
Nojus 2013-02-15 12:09
Darau išvadą,kad MOTERIS turėjusi kitų partnerių yra "įsodrinta" tų partnerių spermos likučiais kaip kempinė.Tokios moterys negali pagimdyti GRYNAVEISLIO ,tačiau jos gali pagimdyti daug sveikų ir gyvibingų mišrūnų,kurių DNR nė pats velnias neišpainios.
Azuolas 2013-02-15 12:10
jie veikia. Padarai kelis paprastus bandymus su pelytėm ir įsitikinsi ar egzistuoja ar ne telegonija. Išdėsčiau ne tik bliologinius principus, bet dar ir pabaigoje sumodeliavau situacija "kas būtų, jei tai veiktų". Bet taip ir neatsakei į klausimus kaip ten dėl veisimo, kodėl natūralioje gamtoje nepastebima visai telegonija? Ir kodėl telegonijos vis dar nepastebėjo veisėjai? (Taip, nepastebėjo. Jei, tavo nuomuone pastebėjo, tai tada pateik labai svarių argumentų, kodėl šių nepaprastų telegonijos savybių nenaudoja išvedinėjant vaisingus mulus ar kt. veisles) O dėl genetikos, tai tavo išprusime krizė, o ne genetikoje. Pasiskaityk daugiau literatūros apie genetiką, tai suvoksi kam reikalingi tie neva tai "šiūkšlės". Galiausiai, net jei ištiesų būtų neaišku, tai tikrai nesukelia krizės. Fizikoje daugybė dalykų yra neaišku, (o kai jei bus aiškūs, tai atsiras dar kitų naujų neaiškių dalykų) bet kažkodėl fizikos mokslas dar ne krizėje... "Tenka pripažinti, kad mes vis dar daugiau nežinome, negu žinome." Vienintelė tavo protigna frazė, tik, deja tau negalioja. Nes tavo mąstymas susideda iš dogmų, kurias susiformavai kažkokiose idiotiškuose seansacijų besivaikančiose šūdportaliuose ar ezoterinėse knygose. Matyt pagal savo mąstymą įsivaizduoji, kad ir mokslas dogmatiškas...
vvv2 2013-02-15 12:16
Nojus 2013-02-15 12:19
Šovė mintis gera.Gal svetima sperma viso moters organizmo DNR neįtakoja,bet paveikia bręstančių kiaušinėlių DNR .
vvv2 2013-02-15 12:23
- jei tave taip jaudina "svetima sperma", tai pagalvok kiek spermų turėjai per paskutinius 2000 metų?
Nojus 2013-02-15 12:28
Aš esu egoistas,todėl noriu žinoti kiek nuošimčių mano darytuose vaikuose yra svetimo geno.Blyn,išlaikymą juk aš jiems duodu.Todėl darau išvadą,kad NEKALTYBĖS ateityje BRANGZZ.Tikrins ne tik plėves,bet ir kiaušides potencialioms gimdytojoms.A, kaip kitaip įsitikinsi,kad grynaveislį sumeistravai?Ar Jums bendraautoriai "ne prie ko"?
vvv2 2013-02-15 12:33
- tavo vietoje nusilenkčiau ir padėkočiau tam šventąjam, kuris rįžtųsi davo žmonai dovanoti sveikos spermos..
Nojus 2013-02-15 12:40
AtsakymasVVV2.Matyt tavo motina dirbo prostitute prieš pastodama,jei toks "eišteinas" susimontavo bendromis pastangomis.
vvv2 2013-02-15 12:46
Niemand 2013-02-15 12:50
Tai kai paaugs, pasimatys - jei bus protingi, reiškia tikrai ne tavo...
Nojus 2013-02-15 12:59
Neskleisk Melo .TIESA yra VIENA.Būtent ji mane ir domina.Erdvinę Tiesą galima nustatyti tik stebint objektą iš "n" koordinačių su sąlyga ,jeigu visais atvejais konstatuojama Tiesa.Visais kitais atvejais gausime IŠKREIPTĄ TIESĄ,t.y. MELĄ. Štai todėl,vvv2,Dievo Sūnus Jėzus ,gyvendamas tarp žmonių akcentavo Tiesos svarbą ir po savęs paliko TIESOS DVASIĄ žmonijai kaip atramos tašką,kuri tik vėliau buvo pervadinta ŠVENTOSIOS DVASIOS vardu.