Paskutinė 2-ojo sezono "Mokslo sriubos" laida: skrydis už Saulės sistemos ribų (Video)  (1)

Ar mums kada nors pavyks pasiekti kitas žvaigždžių sistemas? Ar žmonija sugebės išsikraustyti iš Žemės, iki didėjanti Saulė visko neiškepins? Kiek metų užtruktų kelionė į artimiausią žvaigždę Kentauro Proksima? Kiek tam reikės kuro? Visa tai ir dar daugiau sužinosite paskutinėje antrojo sezono "Mokslo sriubos" laidoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-05-13 Paskutinė 2-ojo sezono "Mokslo sriubos" laida: skrydis už Saulės sistemos ribų (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Kai pirmą kartą vienoje knygoje perskaičiau, kad mūsų Saulė ateityje labai padidės, užvirins visą mūsų planetos vandenį ir jį išgarins, labai nusiminiau. Įsivaizduokime, išgaruoja mūsų Neris, Nemunas, Baltijos jūra, Ramusis vandenynas ir kas tik nenori. Pasimato seni supuvę laivai. Visur baisus karštis, tikras pragaras... Lydosi asfaltas, kelius prižiūrinčių kelininkų jau seniai nėra. Tai ne fantastika, o galima tikrovė. Tai įvyks maždaug už trijų kablelis penki milijardų metų", - mokslo populiarinimo laidą pradeda vedėjas Ignas Kančys.

"Ką Mokslo sriubos komanda veiks per vasarą? Snausti nesiruošiame! Vedėjas žada praktikuotis, taip pat planuojame parašyti kelis projektus fondams, artimiausiais mėnesį paleisti interneto svetainę, smalsiai populiarinti mokslą Facebook'e ir džiaugsmingai rašyti laidų tekstus trečiam sezonui. Ačiū dar kartą visiems mūsų žiūrovams, aktyviems komentatoriams ir tikriems draugams - susimatysime rudenį", - trumpam atsisveikina "Mokslo sriubos" kūrėjai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (1)