Ekshibicionizmo išgydyti neįmanoma, o dauguma ekshibicionistų – moterys

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dizzee 2013-10-16 16:03
Aš visiškai nekompleksuoju dėl savo lytinių organų, kaip ir sakiau perdėjau rašydamas "šlykščių", bet gi čia kalba eina apie tuos kur savo vietas demonstruoja kitiems.
Dizzee 2013-10-16 16:06
Na čia jau per daug į smulkias detales einam, apie skirtumus tarp "seksualios" ir visiškai nuogos jau beprasmiška diskutuot. Kalba eina apie ekshibicioniztus.
1337 2013-10-16 16:07
Nu, tai straipsnyje ir raso, kad labai dideliai daliai moteru ta patinka daryti, galbut samoningai to net nesuvokiant O jei tai daro dauguma to net nesuvokdami, tai gal vistik tai nesutrikimas?
immortallt 2013-10-16 16:11
Problema ta, kad kai kurie žmonės tai sureikšmina labai. Su draugėm ėjom maudytis nuogi, ir tai net ne mano mintis buvo. Kažkokių kompleksų kilo tik vienai panai, liko ant kranto. Tai nebuvo nieko seksualaus ar intymaus. Pabandyk kada, gal suprasi, kad nuogumas, tai ne kažkas, ko reikia gėdytis. O šiaip bažnyčia žmogui buvo/yra įkalus į galvą, kad mylėtis galima tik misionieriaus poza - vienintelis dar iš bėdos galimas būdas. Arba dar pakankamai nesenai (prieš 50 metų), bent jau JAV, merginų patiriamas orgazmas buvo laikomas sutrikimu ir bandoma jį gydyti.
1337 2013-10-16 16:14
Tai griztam prie to, kad moteru nuogybes yra "OK with God", o analogiskas vyru elgesys - iskrypimas? O gal gilios iskirptes ir apatinio trikotazo viesas demonstravimas ne egzibizionizmas? Juk jei moteris nejaustu jokio malonumo, kad i ja vepso vyrai, tai ir nedemonstruotu to ka gamta dave, ar ne? Bet jei pabreztinai demonstruoja, akivaizdu, kad is to patiria kazkoki tai susijaudinima ir malonuma. O tai jau klasikinis egzibicionizmo apibrezimas
Shinigami 2013-10-16 16:43
Tai čia visai neseniai buvo kilęs triukšmas dėl varžybų kurių metų merginos mažai apsirengusios (ne nuogos) pardavinėjo dešreles. Ir atsirado tu kurie galvojo, kad jos per daug apsinuoginusios. Prieš šimta metu mergina išėjusi į lauka su nedidelę iškirptę ir šortais butu pavadinta paleistuve. Dabar tai normalu. Va tokie pasikeitimai tik rodo, kad savo kūno demonstravimas yra normalu, o tiems kuriems tai atrodo nepadoru ar nenormalu mažų mažiausiai yra ultrakonservatoriai, o blogiausiu atvejų turi kažkokių psichologinių problemų.
Dizzee 2013-10-16 16:56
Žinoma tais laikais per daug sugriežtinta buvo, bet dabar tai antraip viskas, norima persilaužti ir peržengti visas ribas.
immortallt 2013-10-16 17:10
Viskam yra sava vieta Jei savoje vietoje, savu laiku bus pusnuogiai ar nuogi, tai bene kažkam trukdo? Mane daug labiau stebina išsirengę iki pusės mieste nei nuogi pliaže.
qriuqriu 2013-10-16 20:14
hmm tai gaunas jei i grazia nuoga moteri (kuri temos veikeja) uzlaikysiu zvilgsni vos ilgiau, beveik kiek i koki Porshe (kurie ganetinai reti) ziuredamas, tai mane apkaltins seksualiniu priekabiavimu? panasu kad link to einama, bo nuogumas tampa norma su visom isplaukianciom pasekmem...tik laiko klausimas kada sito reikalaus...
kitty 2013-10-17 11:31
Kas sako "slykscios vietos" tai manau vertetu pasitikrint pas daktaru- gal kokia liga "apacioj" isiveise. O seip tikrai daug moteru nuoginasi kuo labiau nes tai "patinka" vaikinams- jei ner smegenu geram vyrui suviliot, gal papu uzteks Seip visiskai nieko bloga nematau demonstravimuose,kol tai nesukelia fizines zalos paciam ar treciam asmeniui. Baznycia (nesakau kad tikejimas,o tie "tikintieji") ikale nepadorumo standartus (kurie,beja,nuolat kito), tai ir dabar sie kinta! Straipsnis kreivas- iseina kad apie 80% merginu yra exhibisionistes...
vvv2 2013-10-17 11:48
- Jeigu orgazmas tampa siekiamybe, tai priklausomybė (sex narkomanija?).