Visuomenės kvailumas mokslininkams varo depresiją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2014-05-25 09:51
Kai internete gali rašyti ką nori, tai atsiranda "ekspertų" nieko nebaigusių su medicina ir neturinčių jokio sąryšio su medicina, prisiskaičiusių tokių rašliavų ir aiškinančių apie skiepų žalą. Na o čia kaip ir kiekvienas naujas idiotizmas surenka bukapročių pasekėjų armiją.
Shinigami 2014-05-25 10:36
Šis straipsnis kur kas platesnis nei tik klausimas apie skiepų žalą ar naudą. Tai straipsnis apie bet kokius įsitikinimus: religinius, politinius, teisinius ir t.t. Kitaip sakant, jei iš anksto pradėjai plauti smegenys ir tau sėkmingai tai pavyko tai niekada jie tiesos nebematys. Todėl Rusijos tauta jau pasmerkta ir niekas jai nebe padės išsigelbėti nuo Putino propagandos.
Anonymous 2014-05-25 11:20
Prie kvailinimo prisideda ir patys mokslininkai. Kiek jų tyrimų galima pažymėti Ω3 ženklu? O privati žiniasklaida? Begalinis reitingų vaikymasis ir bile kokio briedo masinis propagavimas? O reklamistai? Žmonės, savo talentą naudojantys melui? Bendrai statistiškai masiškai žmonės netiki niekuo. Valdžia meluoja, laikraštis meluoja, kunigo naudą velnias gaudo ir tik bobutė vis dar ta pati gera ir mylinti močiutė iš vaikystės. Kaip ja netikėt?!
vardasas 2014-05-25 13:16
as isvis cia matau tik farmacininku uzsakyta straipsni. tipo pavadins tarimi mokslininkai zmones kvailais ir visi patikes kad jie kvaili, o kas is to islos? farmacininkai ir jiems giliai dzin ant jusu tu visu blevyzgu
Anonymous 2014-05-25 13:29
Va, būtent! Bet kuris straipsnis, ir geras, ir blogas atrodo kaip užsakytas. Nes jau yra buvę užsakytų. Vienas kitas...
Jomajo 2014-05-25 14:20
vaikysteje po skiepo nuo kiaulytes praejus apie savaitei susirgau kiaulyte. Jo jo man praplautos smegenys, tai tikriausei sutapimas jau buvau uzsikretes ir skiepas nespejo suveikti tyrimo autoriams ir farmacininkams siulau susikisti savo tyrimus ir vakcinas i s...
Verslininkas 2014-05-25 15:12
O as esu paskiepytas visais skiepais kuriais skiepijama profilaktiskai, ir dabar dar kas 10 metu pasiskiepyju nemokamu skiepu nuo stabliges, difterijos ir kitu ligu, nes kartas nuo karto buna tai isipjauni tai parkrenti kazkur sode, neturiu noro kaskarta geert antibijotikus, ir nebuvo jokiu nei komplikaciju nei siaip nesklandumu, todel susikisk tu savo nuomone i s......
Popasz 2014-05-25 15:40
Tiesiog nesiskiepykit ir pasiduokit natūraliai atrankai. Darwinas mus išgelbės
Pumper 2014-05-25 15:49
Ir visai neįdomu, kad skiepai normaliai veikti pradeda už 2 savaičių po vakcinos.
Jomajo 2014-05-25 16:34
na bet tu ir nerupestingas kodel nesiskiepini visais galimais skiepais pvz nuo tymu, hepatitu, malerijos, erkiu, ir t.t. gal kas zinot kiek ju yra isviso? maza kas juk ciupineji pinigus, bendrauji su zmonemis gali uzsikresti bet kada ir bet kuo. klausimas butu toks kas prisiims atsakomybe uz komplikacijas?
Jomajo 2014-05-25 16:40
sorry bet negaliu prisiminti kas buvo pries 20 metu, tikslei nezinau inkubacinio periodo, todel ir pasakiau - praejus APIE savaitei.
qriuqriu 2014-05-25 19:39
amzina beda, kad visu sriciu specialistu negali but, o ismanyt gali pilnai kazka viena ir tai ne iki galo, tai tenka pasitiket ta informacija kokia gaunama, nesvarbu kiek klaidinga o kiek ne, eiliniai, ne mokslininkai, tikrai negali atsirinkt, kur plaunamos smegenys, o kur tikri faktai, tuo labiau, kad ir istorija raso nugaletojai- tai iki tikru faktu kapstytis ir kapstytis, is principo cia tikejimo klausimas kadangi informacija gaunama, is kazko o ne paties idirbio toj sferoj
demukazz 2014-05-25 22:27
Nezinau kaip jums, bet man su tikejimu prastai. Vietoje jo as visus perskaitytus faktus, visa naujai sukaupta (sena) informacija nuolatos savo samoneje filtruoju pro logikos ir analitinio mastymo filtrus. Todel man nereikia studijuoti ilgus metus, kad kazka ismokciau, tai sugebu daryti itin greitai. O tai labai gelbeja atsirenkant informacija kaip patikima ir nepatikima. Jei daugiau naudotumietes savo, o ne svetimu galvom, tai ir pasaulis daug aiskesnis atrodytu. Svarbiausia yra izvelgti rysi. Jis yra visur ir visame, o tada viskas kitas einasi kaip per sviesta, nes "pamatus" jau turi visoms mokslo ir ne tik sritims.
qriuqriu 2014-05-25 22:51
gerbiamasai demukazz, paaiskinkit prasau tu tyrimu (ir medicininiu)kurie buvo atliekami 1960-1970 metais ivertinima is siu dienos reikalavimu, ir ju, kai kuriu, tapima de facto tam tikru nauju sriciu ,nors siu dienu reikalavimu neislaikytu, bet visgi jie dave impulsa pirmyn zingsniuot
vanduo4 2014-05-25 23:37
1. Skiepai neuztikrina sveiko gyvenimo 100% 2. Skiepai daro netgi genetiny poveiky zmogui ir netgi perduodama palikuonims. Apie tai visi tyli kol kas nors neiskelia y pavirsiu; 3. Kas atsitiks zmonijai jeigu staiga ji negaus skiepu? Isnyks? Skiepai: kiekvieno zmogaus teise rinktis. Tokia teise ir privalo likti, nebent ligos protrukiai pasieks kritiny lygy ir tai bus yrodyta tiesioginiu rysiu. O kaip kitaip tobules zmoniu imunitetas jeigu uz jy viska darys skiepai? Nejaugi imunitetas tai tik tai kas ygyta? O ygimto atsprumo nera? - Ir cia visai neteisinga lyginti Galilejaus laiku, kai zeme buvo plokscia. Pvz.: 2008 m. kilus pasaulinei krizei, buvo paleistas SURS virusas, krizes baimei padidinti pasaulyje. Vaistu gydymui nera (jie tik apgydo, bet tuo paciu ir visiskai sunaikina tavo imunine sistema). Skiepai brangus, o Vokietijos mokslininkai netgi yrode, kad jie daro genetiny poveiky zmogaus organizmui, kuris jo palikuonims pasireiskia protine negalia (nesugebejimu susikauoti, vangus mastymas ir t.t.). Kazkas sukele krize ir dar ketina visiems genetiskai sumazinti zmegenu kieky, kad nebutu konkurentu zemeje. - Taip, kad sitas straipsnis - tai dar vienas bandymas prastumti savo suda ir ytikinti zmones uz ta suda dar ir susimoketi. Skiepams NE! Ir taskas.
vanduo4 2014-05-25 23:52
- Mokslininkai - ismintingieji (vieninteliai kurie masto nestandartiskai ir blaiviai) sumaste, kad riebalai didina cholesterolio kieky kraujyje, tad pradejo stumti y rinka "neriebu maista". Fat free, low fat ir kt. sudas pasipyle ant etikeciu. SVeikuoliai tik ima, tik maitinasi, bet cholesterolio problema ne tik, kad nesumzejo, bet netgi padidejo... Hmmmm. Kur vinis? - Pasirodo, kad: 1. dirbtinai neriebaus maisto valgymas organizma stumia y kampa ir jis nebegauna reikiamu medziagu arba gaves jas kaupia dvigubai sparciau; 2. atprates nuo riebalu organizmas (kaip ir nuo skiepu) nebesugeba savarankiskai tu riebalu skaidyti (diabetikai); 3. pasirodo Galilejus atrado, kad cia riebalai, tai tik pasekme, priezastis yra cukrus. Organizmas negali ysisavinti isorinio pasaulio riebalu tiesiogiai, tad jie verciami cukrumi, o paskui tas cukrus organizme kaupiamas kaip riebalai. - O cukraus, brangieji ismintingieji didieji mokslininkai, pilna visur. Netgi duonoje arba mesos produktuose. Zmogaus organizme insulinas cukru vercia y riebalus. Riebalu perteklius uzkemsa receptorius, kurie parodo cukraus kieky kraujyje. O tada negaminant insulino prasideda Diabeto bedos. Na dar gerai kai insulino per daug (surijai sokolada ir gerai), o kas jeigu jo nera? Logiskai mastote. ... Reikia ieskoti visas problemas sprendzianciu skiepu!.... Tad brangieji, skiepykites, o tai insulino orgnizme bus nepakankamai.
vanduo4 2014-05-25 23:55
As manau, kad Putino propaganda tai tik y nauda visam Pasauliui. Rusai - tai nykstanti nacija. Svarbiausia, kad buti pasiruosus, nes apsirukiusi meska gali uzmetyti atomu.
vanduo4 2014-05-25 23:59
Teisingai sakai, jis dar pamirso pasiskiepyti hemarojaus ir durnaliges. Skiepu reklamos auka.
punktyras 2014-05-26 00:17
1. Nė vienas vaistas ar priemonė nesuteikia 100% apsaugos. Niekas netvirtina, kad skiepai apsaugo 100%. 2. Nuorodos į recenzuotą mokslinį straipsnį ar bent jau kokio pripažinto žurnalo straipsnį prašytume. Kitaip – VBS agentūros naujienos. 3. Ne, neišnyks, kaip neišnyko tuos tūkstančius metų. Tiesiog bus daugiau epidemijų, mirčių, didesnis kūdikių mirtingumas, tuo pačiu padidėtų gimstamumas ir paaštrėtų žmonių pertekliaus problema su visomis i to išplaukiančiomis pasekmėmis. O tai kam laukti, kol pasieks kritinį lygį? Ką praranda žmonės, būdami labiau apsaugoti? Skiepų poveikis jau seniausiai įrodytas. Pasidomėk, kiek žmonių sirgdavo raupais anksčiau ir kiek dabar. Arba poliomielitu. Arba kokliušu. Arba tymais. Arba raudonuke. Arba pasiutlige. Arba stablige. Arba difteritu. Yra ir įgimtas imunitetas, bet jis nėra specifinis. Todėl ir skiepijama, kad nereikėtų kūdikiui lošti loterijoje – arba pasveikti, įgyti imunitetą ir nukentėti dėl ligos pasekmių arba mirti. Jeigu skiepai paveikia genetinį kodą, lygiai taip kodą turėtų paveikti ir liga. Nuo ligos saugo ne pats skiepas – tai nėra vaistas. Nuo ligos saugo mūsų imuninė sistema, kurią skiepai ištreniruoja nepavojingais ligas sukeliančių bakterijų ar virusų „manekenais“. Ir kai į organizmą patenka tikras užkratas, jau būna susidariusių antikūnių, kurie su infekcija kovoja. Sąmokslo teorijų nekomentuosiu. Žinai, kaip sakoma, – nenusileisk iki kvailių lygio, nes jie tave nugalės patirtimi.
ra2 2014-05-26 10:47