E. cigaretes traukia jauni, užkietėję rūkoriai, besistengiantys mesti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2014-06-24 09:29
Visiskai pritariu, eilinis triukas, tik laiko klausimas kada rukantysis e-cigaretes prades traukti tikras, o jau nekalbant, kad tai yra leidziama daryti paaugliams kaip visiskai nekalta dalyka. Kiek mano pazystamu bande mesti naudodami e-cigaretes, nei vienam tai nepavyko. Geriausias budas mesti rukyti yra tiesiog mesti ir neberukyti, sakau is patirties, esu sekmingai metes buves rukorius, septyni metai nerukau ir jau nejauciu jokio potraukio rukyti, nei prie rukanciu, nei budamas vakareliuose. Jei tikrai nori mesti rukyti pirma zmogus turi isisamoninti rukymo daroma zala, suprasti kaip idiotiskai jis elgiasi, o tada jau mesti ne taip ir sunku, as meciau tik tada kai istikruju supratau koki s darau..
geras1448 2014-06-24 09:55
Na jeigu neina mesti, tai reiškia, kad nenori mesti. Kai mest rūkyt norės labiau, negu rūkyt, tai ir neberūkys. Paprasta kaip 2x2.
Asche 2014-06-24 10:42
Nuo kada e-cigaretes skirtos rukymo metimui?? Tai yra rukymo alternatyva. Pats jau puse metu garinu e-cigarete ir nera visiskai jokio noro paprasta cigarete rukyti. Kai pripratau prie elektronines, tai paprastos pradejo labai smirdeti, o kai pabandziau vel paprasta rukyti, kazkodel vos skrandzio turinio i klozeta nepaleidau. Beto labai pigiai gaunas e-cig islaikymas. Per menesi iki 50lt isleidziu, kai paprastom apie 250lt gaudavosi. Patinka kad galima garinti kur tik nori, nebuni prasmirdes, kitiem nesmirda, nera pelenu ir nuoruku. Puikus aparatas
slawcka 2014-06-24 11:10
Kaip Alenas Caras sake , kvaila mesti rukyti, vartojant pakaitalus su nikotinu, ar tai pleistrus, ar e-cigaretes. Tas pats kas heroino priklausomybe gydyti heroinu.
sielinas 2014-06-24 17:53
E. nuodijimasis.
qzar 2014-06-24 18:26
Kam isvis pradeti rukyti reikia ? .......
kionig 2014-06-25 00:01
O kaip pvz su nikotino doze? Ar ta pati kaip suktinių su filtrais ar mažesnė? O gal ir didesnė, kadangi galbūt grynesnė?
Anonimiausias 2014-06-25 02:04
Aš nieko čia blogo nematau, taip tai pinigų švaistymas, bet kol niekam netrukdo, man vienodai. Juk irgi saldainius perkame skanauti, jokios iš jų naudos. Panašiai ir čia. Nepatinka tik tas, kad kažkoks naujas produktas, kuris niekam blogo nedaro taip "baisiai" diskutuojamas, tai jį tik labiau populiarina. Manau jie čia prikurs įstatymų kad negalima vartoti, tam ir tam. Manau labai didelė žmonių pereis prie šio E-dalyko, ir nebebus kam rinkt akcizų iš cigarečių, tai ir kelia scenas, haha . Tie mokslininkai tiria, tiria ir tiria, jau senai būtų su šiuolaikinėm technologijom ištyrę ar KENKIA ar NE. Matyt nieko neranda ir niekaip nesugalvoja ką čia pasakius kad uždraust. Čia toks užburtas ratas, kas populiaru reik apmokęstint ar uždraust.
Jomajo 2014-06-25 04:18
po puses metu rukymu atsirado lengvas,pastovus galvos skausmas. teko atsisakyti sio "gerio" ir tai padaryti nebuvo sunku. skausmas po keliu dienu dingo.