Paviešintas vaizdo įrašas, kuriame – Japonijos ugnikalnio išsiveržimas (Video)  (0)

Sekmadienį paviešintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas Japonijos Ontakės ugnikalnio išsiveržimo akimirka. Anksčiau skelbta, kad gali būti, jog Ontakės ugnikalnio išsiveržimas nusinešė 31 gyvybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žuvo 30 žygeivių?

Gelbėtojai ant Ontakės ugnikalnio šlaitų, manoma, rado 31 žuvusį žygeivį, – praneša BBC.

Žygeiviai nebekvėpavo, jų širdys buvo nustojusios plakti, – BBC cituoja vieną pareigūną, kuris nenorėjo, kad jo tapatybė būtų atskleista, nes jis nebuvo įgaliotas kalbėti viešai. Oficialiai ši informacija kol kas nepatvirtinta.

Pranešama, kad kol kas tiksli vieta, kur buvo rasti kūnai, nėra žinoma. Taip pat nežinomos aukų tapatybės.

Šeštadienį pranešta, kad ant ugnikalnio šlaitų Japonijoje buvo įstrigę 250 žygeivių, tačiau dauguma jų į kalno papėdę nusileido saugiai.

Ankstesnis žymesnis Ontakės kalno, esančio tarp Nagano ir Gifu prefektūrų, išsiveržimas buvo 1979 metais, kai iš gelmių į orą buvo išmesta daugiau kaip 200 tūkst. tonų pelenų.

Meteorologijos agentūra prognozuoja, kad artimiausiu metu bus daugiau išsiveržimų, ir perspėjo, jog ugnikalnio krituliai gali nusėsti keturių kilometrų spinduliu nuo kalno viršūnės. Taip pat nurodoma laikytis atokiau nuo kalno. Vietiniai gyventojai raginami, kad būtų pasirengę viskam, nes dėl išsiveržimo gali išdužti langai net už kelių kilometrų.

Na, o vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti šeštadienio įvykiai galite pasižiūrėti žemiau:

 


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(36)
(0)
(36)

Komentarai (0)