Po voro įkandimo moters kojoje atsivėrė skylė (N-18)  (5)

Gražuolė radijo laidų vedėja mėnesius gyveno agonijoje po to, kai jai įgėlė voras. Maža to, merginos koja visą gyvenimą bus paženklinta randu, mat po voro įgėlimo jos blauzdoje atsirado maždaug 50 euro centų monetos dydžio skylė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė naujienų portalas express.co.uk, 24-erių Carelle Mowatt pūlingą infekciją blauzdoje kovą sukėlė voro įgėlimas. Iš Farnhamo, Surrey, kilusi moteris yra labai alergiška ir į netikėtai ant blauzdos atsiradusią pūslelę pirma nė neatkreipė dėmesio. Ji manė, kad taip į naminio voro įgėlimą sureagavo jos jautrus organizmas. „Iš pradžių nė nesupratau, kad man įgėlė voras“, - prisipažino radijo laidų vedėja. Skausminga pūslė toliau plėtėsi, tačiau kadangi mergina turi ligoninių fobiją, ji tiesiog vartotojo priešalerginius vaistus. Tačiau galiausia pūslė sprogo ir moterį panardino į agoniją, kurios jis nepamirš visą gyvenimą. Tada moteris galiausiai pasiryžo nuvykti pas šeimos gydytoją, kuris jai davė antibiotikų pažaboti įgėlimo vietoje atsiradusią infekciją. Vis dėlto jos būklė nesitaisė ir po dviejų savaičių moteris skubiai išgabenta į ligoninę. Ten jai suleisti ir antibiotikai, ir morfinas. „Kai slaugė keisdavo mano tvarsčius, aš tiesiog staugdavau“, – pasakojo voro auka, - „Viena slaugė tvarkydavo mano koją, o kita, kartu su mano vaikinu, suėmę mane spausdavo prie lovos, kad nejudėčiau. Mano kojoje žiojojo skylė“. Be siaubingo skausmo, dėl voro įgėlimo C. Mowatt nuolat pykino ir ji patyrė potrauminį šoką. Ekspertai mano, kad moteriai įgėlęs voras yra Rudasis atsiskyrėlis(Loxosceles reclusa). Šie vorai gali užaugti iki 20 milimetrų ir paprastai yra aptinkami Amerikoje. Ir nors paprastai jie tinklus rezga šiltose ir sausose vietose, kur nėra judėjimo, jie taip pat aptinkami ir batuose, spintose ar net patalynėje.

„Naktimis sapnuoju košmarus. Nebegaliu miegoti savo miegamąjame, užmiegu tik ant sofos kitame kambaryje arba pas savo draugą,” – pripažino mergina. Tačiau dėl alergijų mergina negali į namus įsileisti dezinfektorių komandos.

„Tiek ilgai galvojau, kad man įgėlė paprasčiausias naminis voras. Jei būčiau žinojusi, kad jis yra nuodingas, iškart būčiau namus aukštyn kojom apvertusi,” – sakė mergina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiesa
Tiesa
(67)
(7)
(60)

Komentarai (5)