„Dvasių žmonės“, kuriuos Tanzanijoje medžioja dėl galūnių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2015-06-30 08:50
Kodėl leidžiamas žmonių bukumas. Pas mus katę užmušti draudžiama, o ten žmogui nukertama ranka dėl debiliškų įsitikinimų.
Laurynas19 2015-06-30 10:56
Taigi neleidžiamas joks žmonių bukumas, juk rašoma, kad juos saugo. Bet ten daugiau skurdžių žmonių to pasekoje ir daugiau tų kurie nori praturtėti (tie patys saugotojai, gali išduoti, ar net tėvai), kadangi albinosų tiesioginis žudimas atneša didelį pelną kaip ir "neva" netiesioginis (galūnių amuletai) todėl taip ir vyskta. Nenustebčiau, kad ir lietuvoje taip pat būtų, jei tik pas mus nebūtų tokia stipri centrinė valdžia ir gyventume skurdžiau.
lucy 2015-06-30 12:44
Šita eilutė nužudė. Ot atsilikę tie afrikiečiai, mes tai aukštą lygį pasiekę ir skiriame realybę nuo prasimanymų ir žinom jog Dievas yra tikras ir neturim jokių šamanų ehm kunigų
ktulu 2015-06-30 13:04
Pritariu. Mes tokie patys laukiniai kaip ir afrikiečiai ar kas tik nori, kol tikim pasakų būtybėm ir klausom kunigo, šamano ir t.t. pamokymų.
Katė 2015-06-30 15:38
Jo, o kitoj temoj 10 fanatikų įtikėję SDT nauda, nors kuolą jiems ant galvos tašyk. Bet norėjau pasakyti, kad tikinčius magiškąja baltų rankų galia, eurosajūzo nurodymu, svetingai priimsim ir apgyvendinsim pas save Lietuvoj, net 250 kvotų numatyta pradžiai, dėl šito pasistengė žydrų vėliavų mojuotojai, eurosojūzo fanatikai. Balti, ruoškitės saugot rankas.
dawid90 2015-06-30 15:50
Pas tave kiekvienoje temoje vien "eurosojuzai" ir žydros vėliavos.......
Audrius 2015-06-30 18:45
tik dar vienas irodymas, kad visos religijos ar bet koks kitas bullshit tikejimas kenkia zmonijai. kada pagaliau ir lietuvoje visi prades juoktis is tu diedu su suknelemis baznyciose ir is viso to cirko..
lucy 2015-06-30 19:45
Niekam juoktis iš to nereikia. Bet nereikia ir šaipytis ir iš kitų jei tokie patys esam. Kai kuriems žmonėms visokios bažnyčios iš tikro padeda jeigu žmogus visiškai neturi kur nueiti ir yra neviltyje visada gali nueiti į bažnyčią. Kol akių nedrasko man vienodai gali tikėti jie į ką nori, kad ir spagečių monstą(į šitą įtikėčiau vien dėl epinės paso nuotraukos )
Gediminas Jurgaitis 2015-06-30 22:57
Jei butu kalbama, kad ir apie majonezo gamyba, Kate vistiek kalbetu apie SDT, euro salininkus ir gejus... DDD
Shinigami 2015-07-01 06:38
Tikėti, yra žmogaus genuose. Vieni tiki šamanais ir ateiviais, kiti tiki kunigais, treti tiki kitais paprastais žmonėmis (juk taip ir plinta apkalbos, nors nėra jokių įrodymų joms paremti). Tiki žiniasklaida, rusiška propaganda ir visokiais kitokiais dalykais, be realiu įrodymų. Garantuoju, kad neįmanoma pasaulyje rasti nei vieno asmens kuris kažkuo netikėtu (tai yra kažkuo tikėtu kam neturi įrodymų). Skirtumas tik tas kaip tas tikėjimas veikia tave ir tavo aplinką. Ar tu dėl to tikėjimo bėgi sprogdintis žmonių minioje, ar tu dėl to pats pradedi skleisti (rusiška) melą (apie SGD ir ES). O gal atiduodi savo pinigus kažkam, o gal juos investuoji į mokslo vystymą ir t.t.
sielinas 2015-07-01 07:54
1. Šitas procesas vadinamas investavimu su didesne ar mažesne rizika. Nors yra ir aklai investuojančių, pasigavusių masinio investavimo madą, nors apie tai nieko nenutuokiančių. Jau tampa taisykle kai religiniai debilai savo debiliškumą nori primesti viesiems - su nuvalkiotu "visi kažkuo tiki". Nu ką aš galiu pasakyti: visi yra ateistai, bent kažkurios religijos atžvilgiu.
Creatium 2015-07-01 09:21
Grįžtant prie albinizmo. Jūs pastebėjot, kad jie visi turi krūvą vienodų bruožų? Įdomus dalykas. Ar dar yra kokių "nukrypimų" pasitaikančių, kurie, skirtingose pasaulio vietose gimusiems žmonėms, įtakotų vienodų bruožų atsiradimą? Nors apie albinizmą rašoma, kad tai viso labo sutrikusi pigmento gamyba. Ar gal čia specialiai parinktos nuotraukos iš, pvz. afrikiečių, todėl jie ir panašūs?
immortallt 2015-07-01 09:40
Tai čia būtent ir yra afrikiečiai, manau iš šio projekto, nes na tie bendri bruožai kuriuos įžiūri tai negrų (žodynas: negr|as, negrė dkt. juodaodis Afrikos gyventojas arba išeivis). Šnervės, lūpos, veido struktūra. Dalykai tai baisūs, ir deja jiems veikia tik dar baisesnės bausmės. Baigia išmedžioti ir raganosius, dramblius. Idiotiškiausia, jei norėtų, galėtų ir pinigus pasiimti, ir išsaugoti gyvybę gyvūnams, nes jiems reikia tik ragų/ilčių, be ko gyvūnas išgyventų, bet jį nudaigoja, nupjauna ir palieka maitai. Su žmonėmis akivaizdu didelė visuomenės dalis elgiasi taip pat.