Baseine raudonuoja akys? Tai ne nuo chloro - tiesa kur kas nemalonesnė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

keturi 2015-06-26 10:01
Dar pridursiu kad chloras neturi kvapo. Tas budingas kvapas kuri mes iprate vadinti chloro kvapu is tiesu yra straipsnyje aprasytu chloro su slapimu junginiu kvapas.
langas 2015-06-26 10:16
nu aš turiu baseiną lauko ir tikrai galiu pasakyti, kad pats chloras turi kvapą, pabandyk atidaręs chloro pakuotę įkvėpti net ir iš toli Bet patvirtinu, kad vandenyje kai naujas vanduo chloras skleidžia kvapą tik pradžioje kol gerai išsimaišo, po to tas vanduo vos vos turi kvapą ir aš suprantu, kad sterilaus vandens nėra ir ten jau būna bakterijų ir t.t. O dėl visko kas patenka į vandenį nereikia labai pergyventi nes natūralu, kad prakaitas ir visi kiti skysčiai patenka kartu ir nieko čia nepadarysi. Jei baseinas valomas ir vanduo filtruojamas ir keičiamas karts nuo karto tai tragedijos nėra. Kokiam ežere tai ir be tavo sysiaus pilna visko kito bet žmonės gyvena tūkstančius metų maudos ir nieko neatsitinka. Aš išvis manau gyvenimas ypač sterilioje aplinkoje kenkia žmogui ir ypač vaikų sveikatos vystymuisi nes žmonės visada gyveno su bakterijomis ir parazitais ir visais kitais dalykais todėl staiga (evoliucijos požiūriu) nutraukus kontaktą su viskuo mes prarandame jiems imunitetą ir tada kai toks vaikas super švarioje aplinkoje gyvendamas išeina į lauką, paliečia žemę ir iškart gauna sunkią ligą.
immortallt 2015-06-26 10:21
Kodėl visi akcentuoja šlapimą, kai pagrindą sudaro prakaitas? Kad skambiau atrodytų?
scepticism 2015-06-26 13:04
nu jofana, tai gal norit kad is daugiabucio vandentiekio sistemos bega vanduo su sysalu? ar del ko man po dusu pabuvus 30min aivaizdziai buna paraudonavusios akys?
FtBall 2015-06-26 14:19
Kreipkis į medikus, o ne į mus.
immortallt 2015-06-26 18:08
Kad vandentiekyje chloro beveik niekur nebenaudoja, o jei ir naudoja, tai mažus kiekius.
procc 2015-06-28 11:23
Tokios informacijos zmonems skleisti visiskai nenaudinga. Tai yra grynu gryniausias zmogaus baidymas nuo baseinu ir pan. Zmonems paskaicius tokiu straipsniu pastoviai pradeda kirbeti mintys galvoje kad va ten ir ten galbut zmones prisika/primyza ir t.t., ir va kaip visi plaukioja savo mizaluose ir suduose... Automatiskai noras baseine maudytis prapuola... Norint negadint zmonem noro lankytis baseinuose, tokia informacija turetu but platinama tik baseino priziuretojams, ir ivairiems inspektoriams kurie turetu grieztai ir YPAC daznai tikrinti visus viesus baseinus. O jei paprasti zmones nores paskaityt apie myzalus/sudus baseine, susiras informacija patys, i akis jiems kisti nebutina.