Liūdnos pasekmės: medikai iš raumenų maniako rankų išleido aliejų ir pūlius (Video)  (1)

Dėl dailaus kūno pamišę ne tik moterys, bet ir vyrai. Ne tik jos, bet ir jie neretai perlenkia lazdą, dėl įspūdingų formų netgi rizikuodami savo sveikata. Internete pasirodžiusiame vaizdo įraše matyti, kaip vienam raumenų fanatikui iš Brazilijos medikai prapjauna ranką ir iš jos išleidžia kelis litrus jo paties susišvirkšto aliejaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kultūristai iš viso pasaulio rizikuoja gyvybėmis, leisdamiesi potencialiai mirtiną kokteilį iš mineralinio aliejaus ir alkoholio, kad išpūstų raumenis. Tokios injekcijos nesuteikia raumenims jėgos, o tik juos padidina, suteikdamos kultūristų trokštamą treniruoto kūno išvaizdą.

Dauguma patys sau leidžiasi mineralinį aliejų, kuris panašus į kūdikių aliejų, tiktai bekvapis, ir nedidelį kiekį alkoholio bei nuskausminamųjų. Pasak kultūrizmo tinklaraštininkų, šis mišinys skirtas užtikrina sterilizaciją ir greitą efektą.

Tokia beprotybė ypač populiari Brazilijoje, taip pat kitose Lotynų Amerikos šalyse. Gydytojai įspėja, jog ši praktika dažnai baigiasi infekcijomis, pūliniais ir cistomis raumenyse. Jos gali augti ir plisti po audinius.

Pas medikus atsidūrusių raumenų maniakų rankos randamos pritvinkusios pūlių ir aliejaus mišinio. Kai kuriems dėl šito net tenka amputuoti rankas. Internete įkeltame vaizdo įraše matyti, kaip vyras guli ant ligoninės lovos. Jo dešinysis bicepsas – raudonas ir ištinęs.

Gydytojui įdūrus ranką su adata, vyras šaukia ir dejuoja iš skausmo. Iš žaizdos bematant pasirodo žalsvas skystis ir teka ant baltos ligoninės paklodės. Jis teka kurį laiką, o po to pradeda tekėti kraujas. Vyras ir toliau nesiliovė dejuoti, kai gydytojas valo žaizdą.

Neseniai visame pasaulyje nuskambėjo brazilo Arlindo de Souza istorija – jis prisipažino tokiu būdu „užsiauginęs“ pačius storiausius šalyje bicepsus, kurių apimtis – daugiau kaip 70 cm. Vyras pasakojo, kad dėl šios praktikos mirė jo draugas – tad jis patarė kitiems nesišvirkšti į raumenis aliejaus.

Išsigandęs dėl savo paties sveikatos, jis nuvyko į ligoninę, bet medikai atsisakė operuoti, argumentuodami, kad jis tą pasidarė sau pats. Jie galės jam pagelbėti tik tuo atveju, jeigu rankos ištins ir supūliuos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(31)
(4)
(27)

Komentarai (1)