Vienas sakinys apie merginas Nobelio premijos laureatui kainavo profesoriaus vietą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

yop 2015-06-12 10:16
ka ka, bet skandalus sukelti moterys megsta, ir turetu sukelti del sio komentaro
FtBall 2015-06-12 10:29
Nebegalima anekdotų pasakot?
McKlausda 2015-06-12 11:28
Be reikalo šie vyrai taip jautriai sureagavo - būčiau nekreipęs dėmesio ir tiek. Kam rūpi, jei viena kita feministė susipykusi su jumoro jausmu?
Gediminas Jurgaitis 2015-06-12 11:53
Tik visiska idiote ir demesio istroskusi narcize galejo taip ispusti ir sureiksminti visiskai nekalta ir nieko neizeidzianti pasisakyma... pasiziurekit i ta profesoriu, juk zmogus totalus gerietis ir tikrai nemanau, kad jis ka norejo izeisti, bet va zurnaliZde aisku nepraleido progos pasiviesinti.
Paprastas_zmogus 2015-06-12 12:00
Čia yra šiuolaikinio feminizmo rezultatas. Tokių atvejų ateityje bus tik daugiau, nes feministes dabar žeidžia absoliučiai viskas. Jos ne tik neturi jokio humoro jausmo, bet ir visiškai įsijautę į aukos vaidmenį. Kaip gerai, kad į Lietuvą dar nespėjo ateiti tos nesąmonės... nes patikėkit, nieko nėra blogiau už šiuolaikinį feminizmą.
ununbium 2015-06-12 12:10
Tas pats su homoseksualais
Paprastas_zmogus 2015-06-12 12:20
Homoseksualai čia ne prie ko. Jie yra žmonės, kurie nieko blogo niekam nedaro. Feminizmas yra judėjimas, pavirtęs į parodiją, nes tai tapo visiškai seksistiniu (o, ta ironija...) ir vyrus niekinančiu fanatikų būriu.
Atk 2015-06-12 12:37
Nei feminizmas nėra gerai, kai bando lygias teises sugalvot vyrams ir moterims, nei homoseksualizmas nėra gerai, kai bando pritarti visokiems paradams ir santuokoms tarp vienos lyties žmonių.
Atk 2015-06-12 12:41
Juokaut reikia, kada esi tikras, kad supras tavo jumorą ir pasijuoks, nes kitaip galima įžeisti, o paskui ilgai atsiprašynėti.
Gediminas Jurgaitis 2015-06-12 15:48
manau, kad esi neteisus, nes lygios teises privalo buti uztikrintos visiems, nesvarbu tu vyras ar moteris. Tai civilizuotame pasaulyje yra nediskutuotina. Siuo atveju yra tik populistinis piaras, ir to ateityje tik dauges. Gejai cia visiskai ne prie ko, paradai yra skirti atkreipti visuomenes demesi i tuos kuriu bijoma, ignoruojama ir zeminama. Nematau nieko blogo, kad zmoniu grupe ginanti savo teises zygiuoja su taikos suksniais ir spalvotom veliavom. Visai kas kita, kai, tai daroma vaikstant nuogiems ir visaip kitaip issidirbinejant. Tokiems paradams leidimai neturetu buti isduodami. Na cia tik mano nuomone. Peace!
Hmz 2015-06-12 16:21
Atgal į XIX amžių?
Salubri 2015-06-12 17:23
Ne feminizmas blogai, o radikalus feminizmas, o rimtai jo pasisakyme nematau nieko blogo. Jei jis pajuokavo ir kažkas nesuprato tai jų bėda, nes yra labai juodo humoro kuris lengvai praeina nepastebėtas. Reperiai dainuoja apie narkotikus, kekšes, ginklus ir t.t. bet kažkodėl tai traktuojama normaliai.
Gediminas Jurgaitis 2015-06-12 17:29
o prie ko cia reperiai?
J.Jay 2015-06-12 17:38
Tas vyras man yra antipatiškas: čia jis tik oficialiai taip "nekaltai" pareiškė apie moteris, o kaip jis bandrauja su savo pavaldinėm realybėje galime tik įsivaizduoti... Maždaug: "paduok, bi*ch, alaus ir pasitrauk nuo miksroskopo", aš manau, kad čia realiau būtų išgirsti iš jo... Ir šiaip iš jo pasisakymo galima suprasti, kad yra tironas ir lovelasas čia kiap minimum.
Gediminas Jurgaitis 2015-06-12 18:01
ir visa sita nesamone parasete, nes jis jums atrodo antipatiskas??? o man jis atrodo kaip fainas, ir paprastai bendraujantis vadovas, o ne tironas lovelasas... negalima taip paprastai svaidytis izeidinejimais. sis zmogus padare labai dideliu darbu, naudingu visam pasauliui. Vien del to kad kazkokiai komikei uzkliuvo paprastas, nekaltas juokelis neirodo nieko. Ji yra zurnaliste ir kaip "ispusti reikalus" zino profesionaliai, tai jos duona.
Ernestass 2015-06-13 00:54
Bus jums pamoka. Vakaruose yra stipri cenzūra, netinkamas išsireiškimas tau kainuos karjerą. Tokia cenzūra netgi blogesnė nei, kad Kinų ar Rusų. Bent ten tau netinkamas žodis nekainuos karjeros, o pas mus atvirkščiai, visi gali kalbėti ką norį kol neužsirauna ant ko nors.
kionig 2015-06-13 00:59
Dirbam išsijuosę..? Taip, o už s'kremliaus kritikavimą gauni švino paragauti. Savotiška cenzūra..
Atk 2015-06-13 09:16
Atgal į Harmoniją. Nes senovėje kai kuriuos dalykus darė žmonės geriau. Moteris turi daryti jaukumą namuose, ji turi būti moteriška, seksuali, graži, ji gali kiekvieną dieną vis kitaip rengtis. O vyrui šitie dalykai neįdomus, jam neįdomu po parduotuvę valandom vaikščioti, jam svarbu, kad daiktas būtų tvirtas patikimas. Ir vyrai nori, kad moterys būtų gražios, nors gali ir pasišykštėti išskirti jai pinigų, kad ji gražesnė būtų, bet paskui nenorės į savo žmoną matyt, o žiūrės į tas, kurios su aukštakulniais vaikščios. Todėl lygių tesių nebus, jau šaknyje moters ir vyro yra skirtumas ir kai bando sugalvoti lygias teises, tai bandymas nueiti nuo Harmonijos. Tik lygios teisės turi būti ta prasme, kad abu yra žmones ir abu reikia gerbti, ne taip, kaip senovėje, kai moteris nebuvo laikoma žmogumi ir su ją galėdavo ką nori daryti. O dabar moterys pradeda berniukiškai elgtis, mergaitės, neva tai šaunu. Toks poelgis joms labai netinka, jos taip save žemina. Moteris turi būti švelni, labai gera, moteriška. O vyras gali būti kaip ir grubesnis, staigesnis, jam sunku nustygti vietoje, o moteris, tai didelis kentėjimas ir kantrumas, ji kaip vanduo, ji turi savybes labai daug kentėti, laukti, nerodyti iniciatyvos. Jai turi būti malonumas, kai vyras jos labai stiprus ir įrodinėja jai, o ji jam pasitikiti. O vyrui bus nekomfortiška, jei moteris elgsis kaip vyras ir bandys jį kontroliuoti, valdyti jį, organizuoti. Turi vyras organizuoti. Vyras eina, o moteris kaip uodegytė šalia, seka paskui savo vyrą. O dabar moterys pavirto į tokias, kad jos vyrui tampa kaip antras vyras. Ir vyras tada pradeda žvalgytis į moteris, kurios labiau moteriškos. Nes esama moteris nebūna namie, ji nuolat kažkur darbe, kažkur keliauja, kaip verslo partneris, bet ne ta, kuri prižiūri namus ir sukuria juose jaukumą.
- 2015-06-13 10:21
Ech, laisvę pavadinkime cenzūra, ir Kremlius taps laisvės bastionu. Visi yra laisvi kalbėti ką tik nori - ir visi yra laisvi laisvai reaguoti į laisvai pasakytus žodžius. Jei tu mane pavadinsi idiotu ( laisvas poelgis ), aš turiu taisę nutraukti bendravimą su tavimi , ir tai nebus tavo teisės pliurpti pažeidimas. O jei aš - tavo darbdavys? Ta kainuoja tau karjerą, bet žodžio laisvė vistiek išlieka nepažeista.
procc 2015-06-13 11:24
Gali iziureti kokiatai blogybe tuose zodziuose, bet cia kaikurie idiotai jau persistenge bausdami...