Kodėl vaikystėje laikas slinko, o dabar lekia?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sielinas 2015-08-17 09:35
Pirmi, antri ar net treti metai negali būti atskaitos tašku lyginimui viso kito laiko, nes nieko neatsimeni. Todėl tai tik graži teorija.
Laurynas19 2015-08-17 10:21
Tikrai daug tiesos šiame straipsnyje, bet taip manau jog laikas lėčiau vaikui eina todėl, jog jis turi mažiau informacijos galvoje ir kiekvieną sekančią minutę ar valandą jam reikia gauti kažkokios tai informacijos, o kai esi suaugęs tai žaidi su informacija savo galvoje ir net nepastebi kaip prabėga laikas. Manau daug kas esat patyrę kai važiuoji tarkime į darbą ir net nepastebi kaip pravažiuoji vieną ar kitą atkarpą.
SPeed_FANat1c 2015-08-17 11:47
as kai vaikas buvau, tai norejau visko daugiau sau leist ko negalejau - laisves truko. Tad norejau greiciau uzaugt. Tik gal kokioj 8-9 klasej pradejo atrodyt kad laikas greit lekia. Na jau ziuri netrukus busi suauges, bet o kaip uzsidirbt reikes atrodo nieko ten nemoki ko rinkai reik, nebent juoda darba dirbt. ir kaip reiks isdirbt 8 valandas. PLius dar laikas greit prabega, nes tiesiog visad esi uzimtas. Darbe uzimtas 8 valandas, tai praktiskai to laiko nebeturi. Pats geriausias laiikas bent man yra kai tinginiauju turbut. Net jei ir darbas idomus, tinginiaut vistiek maloniau del to atrodo matyt kad tiesiog darbo laikas yra pasisavinamas. Na parduotas tiksliau galima butu sakyt. Va ir ideja - laikas neprabega, laikas didzioji dalis yra parduodama kazkam kitam isivaizfuokim jei turetumem pinigu is kazkur ir nereiketu savo laiko parduoti, tai gal ir leciau jis pradetu eiti.