Atgarsiai iš Kremliaus: „Rusijos tikslas – atkurti SSRS valdas“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2015-12-01 12:31
Bet žiūrint grynai politiškai, iš Sovietų Sąjungos perspektyvos, argi respublikos buvo okupuotos? Buvo surengtas (pseudo)referendumas ir Baltijos šalys įstojo „savo noru“. Paskui po 50 metų buvo surengtas kitas referendumas ir Baltijos šalys išstojo – vėlgi savo noru. Nėra čia jokio „teritorinio vientisumo“ klausimo, nebent jei politikierius aiškiai pripažįsta, kad ten buvo įvykdyta brutali okupacija (kas iš tiesų ir buvo), kuri dargi turi būti pakartota.
hamann 2015-12-01 12:45
Arns, spėju, straipsnį skaitė pasileidęs gasudastvernyj gymn. Ir dabar puls įrodinėt, kad baltijos šalys - istorinė rusijos žemė!
Audrius 2015-12-01 12:56
vaje vaje...tai dabar bus dejimo i kelnes.. juokinga, kai lietuvos "kieti vyrukai" (visokie konservatoriai ir kiti "patriotai") yra pirmi, kurie i kelnes slapina vos isgirde "rusija". siaip sakyciu, tegu sau slapinasi, koks man skirtumas, tik problemu iskyla, kai tos protines negalios pradedamos konvertuoti i simtamilijonines islaidas beprasmei ginkluotei, vardan to, kad musu mergateis turetu bent savo potencijos iliuzija..
sub 2015-12-01 13:18
pasakė Kindziulis ir staiga pasmirdo patalpoje. Komunistinė santvarka suprantu kai kuriems patinka, juk per kyšius gali toli nueiti, be to ta tradicija gerti "šnapsą" stiklinėmis - juk irgi kieto vyro apibūdinimas. Ir šiaip jei vakaruose gali savo idėjomis ir darbu pasiekti gero pragyvenimo lygi (užsidirbti tiek, kad gyvenimas būtų pilnavertis), tai rytuose (kalbu apie tavo matuška tėvynę) reikia tik lindimo atitinkamam vadovui į užpakalį. Tie, kurie giliau lenda - aukščiau kyla. Įdomu kokį level pons Audrius būsite pasiekęs tame reikale?
aurimokas 2015-12-01 13:52
Kad Lietuva jau ir taipp be muilo galva, rankas ir puse krutines sukisus i ES uzpakali. Vos EK pirsteli koki idiotiska sprendima, tuoj musu prezidente puola ant keliu ir vykdo viska kaip nuolankus sunelis, bijantis gaut pagaliu per galva.
Audrius 2015-12-01 14:02
:D:D:D oi, nu ir greitos jus, mergates. Vos spejau kavos pasidaryt, o jus jau visa foruma apslapinot DDD. Bendravimas su jumis man primena bendravima su savo suniu. Tas irgi zino pora fraziu ir turi automatines reakcijas i jas. Sakai "balsas"-loja, "sesti"-seda, "geras Bartas"-vyzgina uodega ir dziaugiasi. Gal jur ir nezinot tiek fraziu kiek Bartas, bet viena tai zinot "rusija puola" (speju katik ir vel pro sijoneli sysius pratekejo, ane? DD). Ai, dar girdejau, kad sunys spalvu nemato, t.y. tik juodai balta tai irgi primana apsislapinusiu mergaiciu juodai balta mastyma-gerietis arba blogietis. O siaip, kas jums sake, kad as senas komunistas ant LT padejes skersa? Ar kad man patinka komunistine santvarka? Cia jums besislapinant pasigirdo? Ka as norejau pasakyt, kad tokiom d*biliskom rasliavom galima gazdinti tik leingvai manipuliuojamus asilus. Anyway. Kaip jums paaiskintu mano Bartas (jei tik moketu kalbet), patys pavojingiausi zmones valstybei yra mazarasciai verksniai-dar zinomi kaip primityvai, kuriems pasakai "bu" ir jie jau slapi. Pasakai "bu" ir jie iskart perka vamzciu, nes paciu pimp*liukai kaip degtukai. Isleidzia simtus milijonus euru ir po to vel verkia, kad rusija (vel my*telejot? ) kalta, kad jie biedi. Tokios kritiskai negebanciu mastyti primityvu bandos yra tikra ir didziule gresme musu valstybei. Rusija puola (nu kad dar karteli i kelnes paleistumet, negalejau susilaikyt DDDD)
lucy 2015-12-01 14:05
Spėju flamewars yra labai naudinga redakcijai "ekonomiškai", nes tik ir ieškoma kokių debilų rimtu snukiu pasisakymų youtubėj su 99% dislike kaip jie ten kokį WW3 sukels, nes kaipgi tokį gerą video neparodysi ar šiaip random kas būtų jeigu užmestumėm bombą ant Londono.
Audrius 2015-12-01 14:14
butent
Auksine Logika 2015-12-01 14:21
Siaip pafantazavus idomu kas butu is to kad rusynas vel issiplestu daugiau nei pats apzioja. Jau dabar Rusija is tikro yra tik Maskva, o visa kita ivairiu tautu provincija. Visas ciukcynas, visi musulmonai rusyno provincijoj... dar baltijos saliu uzsimane gal jie masto kad yra nuostabus valdovai ir visi nori but po ju, banditu, padu? Istorinis teisingumas greiciau suplesytu sibira ir atiduotu ji kinijai, Maskva atgal grazintu Ukrainai, o visus putlerio vasalus issiustu miegot kartu poliarinem meskom.
SaMaras 2015-12-01 14:22
Audrius, o pagal tavo myžčiojimus, galima pagalvoti, kad vie dėl to kad pirks tų vamzdžių tai nebus keliai nutiesti, pensininkai negaus pensijų, sveikatos apsaugos sistema sugrius... Primink kiek mes % nuo BVP skiriam "vamzdžiams įsigyti", tiems veltėdžiams kariškiams išlaikyti ir pan? O kiek turėtumėme skirti pagal įsipareigojimus NATO, ir kiek skiria kitos valstybės NATO narės arba ta pati Rusija
lucy 2015-12-01 14:33
Lietuva gali skirti nors ir 100% nuo to visiškai niekas nepasikeis, nebent planuojam kariauti su Latvija ar Estija. Taip Lietuva yra maža ir nepriklausoma - nuo jos niekas nepriklauso
Audrius 2015-12-01 14:46
Bus nutiesti ir keliai ir skiriamos pensijos, bet simtai milu bus atiduoti vokietijai, kurie galetu buti palikti lietuvoj. Is principo nesu pries kariuomine, bet esu stipriai pries pinigu svaistyma. Jei jau turim skirt tuos % nuo BVP tai tada juos lietuvos ekonomikoj paliekam, o ne i vokieciu biudzeta mokam. Kas del saugumo pries Rusija, tai ar lietuvos kariai vazines boxeriais ar su lietuvoj pagamintais arkliu tempemais vezimais-efektas bus toks pats. Tik vienu atveju algos ir mokesciai bus mokami Vokietijoj, o kitu Lietuvoj. Kaip bent kuris kiek studijaves istorija zino, tokiu saliu kaip LT saugumas (ir LT ypatingai) apsrendziamas ne pagal ju kariuomines dydi, o rokiruotem uz ju ribu. Jei dedei Semui ar tetai Angelai Merkel mes busim naudingi/parankus (nesvarbu del kokiu priezasciu) jie mus gins ir "myles" nepriklausomai ar mes su lankais apsiginklave ar su boxeriais. Ir atvirskciai, jei dede Semas paaukos mus vardan pvz kokiu machinaciju ramiajam vandenyne su Kinija, tai tada, kaip ir 30-simtaisiais ar mes turesim 5 vamdzius ar 50 ar 500 tas nieko nepakeis. Smetona turejo 12-likos DIVIZIJU armija. Diviziju, bl*t, ir ka? Chercelis ir Vokieciai mus atidave Stalinui ir baigesi musu divizijos. Taip ir su issilaisvinimu-metu metais partizanai liejo krauja miskuose prie juros laukdami JAV, bet kaip nieko nebuvo taip nebuvo. Isilaisvinome ne tada kada norejom (norejau visada), o tada kai sugriuvo SSSR ir islaisvejo visi ir to norintys ir ne.. Laikas butu ka nors ismokt is istorijos..
Dannas3 2015-12-01 15:08
supratom, kad buvai is tu nenorinciu. Ir tik nereik cia menkint tos Lietuvos, nes tik toks jusu pagrindinis darbas cia forumuose pilt sudus ir menkint Lietuvos varda, kokia ji nesvarbi ir taip toliau. Dar megstat pridet, kad jusu smegenys ne vatines, o tik mastot racionaliai ir kaip is kremlinio vadovelio bandot ta juokinga fraze primest- rusai puiola
vytautas50 2015-12-01 15:14
Niemand 2015-12-01 15:15
Na taktinio branduolinio ginklo įsigijimas daug nekainuotų, o atgrasytų garantuotai. Net rusams nesinorėtų visą pasienį radioaktyvia zona paversti.
vytautas50 2015-12-01 15:18
Dannas3 2015-12-01 15:19
Galit kas nors tam Lietuvos "myletojui",kuris ankstesnej temoj sukurpe kilometrine paklode apie tai kaip rusijoj bus gerai ateityje, paaiskint, kad Lietuva isleidzia ginkluotei daugiau solidarumo su kitom nato salim vardan,ir kad Lietuva tikrai 1 pries 1 su rusija nekovos.
Audrius 2015-12-01 15:22
Menkinti? Prie ko cia menkinti?? As myliu Lietuva ir noriu, kad musu (bent jau mano tai tikrai) salyje linktu darbo vietos, butu mokami mokesciai ir zmones nebutu manipuluojami kaip aviu banda. O tu ko nori? Speju, noredamas kompensuoti savo impotensija, nori tokiu vamzdziu kaip per filmus rodo, ane? Nes...? Nes ka, bl*t? Kad saugesni butumem? Kur? Tavo sapnuose... Patriotai, donchikotai.. Tu bent zinai kiek pvz Rusija isleidzia gynybai? Aisku, kad nezinai, nes jei zinotum tokiu sh* nerasytum. Apie 200% Lietuvos BVP, kazkur 1000 kartu daugiau nei LT. Viena tukstanti kartu, ok? Deje, bet tavo fantazijos itakos realybei neturi.
Pjovėjas 2015-12-01 15:44
bet tai kaip patogu... kai reikia, paloji, kiek procentų skiria, kai reikia, paloji ir palygini absoliučias sumas, o kai reikia viską suplaki į krūvą ir gauni bet ką... Tai vis tik Lietuva pagal tave per daug švaisto gynybai, ar per mažai? Tu rikrai norėtum gyvent kaip rusijos provincija (nepuoselėk iliuzijų, Lietuva prijungta prie rusijos tikrai negyventų, kaip Maskva). o vakarų provincija vis tik normaliau gyvena ir net laisvių daugiau turi, jei jau jūsų būrys šaukia, kad Lietuva seniai parduota ir okupuota JAV ir ES...
Auksine Logika 2015-12-01 15:57
Vis laukiu kol kam nusvis protas ir supras jog reikia bb det ant visos sitos sistemos, pasistatyt nama, augint savo maista ir ramiai megautis zvejyba prie upelio. Nebutina puse kailio kas menesi atiduot gazpromui ir visom sistemos utelem.