Lietuvoje beveik nėra sveikų žmonių? Stebinantys viso kūno MRT tyrimų rezultatai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

woozyy 2016-03-11 15:07
Jo, kad butu taip viskas paprasta. Daktarai niekados nesutinka siusti daryti MRT viso kūno. Motyvuoja jog nemato reikalo nor tu ir labai to nori. O privačiai daryti neturiu tiek pinigu. Tai peršasi išvada jog daktarams nelabai rupi musu nuomones ir įtarimai.
Hm 2016-03-11 15:48
... bet prekybos centruose beveik nėra sveiko maisto... pradžioje... Mokyklose nemoko vaikų sveikos gyvensenos. Jei vaikai baigę vidurinę mokyklą nežino kaip pasirūpinti savo sveikata, vadinasi jie nieko neišmoko...
kiesza 2016-03-11 21:40
Retas kuris sveikas žmogus eina darytis kažkokių tai įmantrių tyrimų. Dažniausia žmonės susizgrimba pajutę simptomus, todėl tokia ir statistika. Jai paimtų kandidatus iš kariuomenės, ar kitų valstybinių struktūrų manau rezutatai rodyt, kad Lietuvoje beveik nėra nesveikų.
procc 2016-03-12 11:57
Tokio dalyko kaip visiskai sveikas ir tobulas zmogus, neegzistuoja...
Hmz 2016-03-12 13:57
Woozyy, o tai ką tu siūlai? Kad daktarai skirtų viso kūno MRT kai pacientas labai to nori? Tyrimas brangus, jį apmoka ligonių kasos. Siūlai padidinti PSD?
Talkatif 2016-03-12 22:15
Hm, dabar nuo pat darželių yra programos apie sveiką mitybą ir gyvenseną. Prieš burbant pravartų būtų pasidomėt
kestutisz 2016-03-14 11:50
O konkrečiau? Vat teko į vieną privatų darželį pusmetį pavežioti tai ten taip, tikrai matėsi sveikatingumo užuomazgos - ir vaikai didžiają dalį lauke bet kokiu oru, pats darželis užmiestyje, daug daržovių ir dar iš tų pačių daržų, etc. Tik kad beveik 10x brangiau nei valdiškas. Tai dabar tenka tenkintis bendra 10min mankšta ryte ir tai dar didelė dalis net nespėja atvykti. Na taip, auklėtojos stengiasi, papildomai dar "ryto ratus" pravedinėja, bet na negalima visko ant jų krauti, koks "fizrukas" būtų labai vietoje, bet kad net sporto salės (kur buvo) dėl vietų trūkumo perdarytos į grupės...
immortallt 2016-03-14 12:47
Viso kūno MRT užsimanė Tai gal dar pilnos DNR analizės? Ligonių kasų biudžetas ribotas. Gali jį išleisti keliems žmonėms daryti pilną MRT, ar visiems, kuriems reikia darai dalinį. Žinoma, galėtume 10x padidinti ligonių kasų finansavimą ir taptume geriausias medicinines paslaugas teikianti šalis pasaulyje, bet kaži ar tau patiktų, kad nurėžtų tau nuo algos beveik viską? talkatif, būtų įdomu pasiklausyti, ko mokina, nes kyla įtarimas, kad panašiai kaip ekonomikos mokino. Dėsto apie planinę ekonomiką, o aiškina, kad tai kapitalizmas. Prekybos centruose yra visas sveikas maistas, kurio tik gali norėti. Bet subproduktų, kurie beveik visada nėra sveiki, paklausa daug didesnė. Dar ir pelnas iš jų didesnis. Galų gale asortimentą gali didesnį sukurti. O kiek rūšių brokolių gali privežti?